Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
celesya hoşgeldın canımm aramısa tekrardann hadi koy bebişinin hoppalalı resımlerınıde bakalımm..ev durumuna üzüldüm inşalah en kısa zamanda annene yakın daha güzel bir ev bulurda rahatlarsınız canım alah kolaylık versisnnn
canı mesaj attım özelinee...ordan dene...ve mesajını değiştirebilirsin edit var bak mesajının altında ordan mesajını değiştir..yeniden mesaj atmana gerek yok canımm..kızışını ben gördüm seni göremedimç..maşallah hoppalaya binmiş..ve maşallah büyük görünüyor öptüm prensesi..
kız allah emii.kafamçokkarıştı.bu senmisin senağlamasen kaç yaşındasın len istifa edecem ben bu kk dan hee..laelaelaelaelaene lenn böle çıtırlar var hepp..:roflol:.gidiyom ben..gidiyomm....uzak diyarlara gideceğim...yaşlılar kulubu yokmu yaww..oraya gideyom ben...:1ninca: