• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

Günaydın kızlar,
nasıl geçiyor günleriniz?ben perşembe doktor kontrolüne gidicem.heyecanla günler geçsin diye bekliyorum:)

başlık da açtım.. üçlü testte hormonun biri yüksek çıkmıştı. beynindeki sıvıda genişleme var ve normalde 26 haftalıkken 22 haftalık büyüklüğünde. yani gelişme geriliği var. kalp atışlarında da ritim bozukluğu olabilirmiş. dua edin ne olur bebeğim sağlığına kavuşsun artık aylardır gözyaşı döküyorum.. :çok üzgünüm:

canım çok geçmiş olsun allahım bebeğini sağlıklı şekilde sana bağışlayacaktır

günaydın hamişler nasılsınız bakalım...
ayy ne güzel ya bir kutucuk daha atlamışız hayırlısıyla diğer kutularıda atlar bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inş.

forumumuz ikinci sayfaya düşmüş, gönlüm razı olmadı...
arkadaşlar herkes iyidir umarım, bende iyiyim umarım herşey yolunda gider...

arkadaşlar bende bazen kasıklarıma iğne batması gibi ağrlar oluyor. Sanki iğneyi batırıp çekiyorlar, 2-3 saniye kadar sürüyor. Sizde de böyle veya buna benzer ağrılar oluyormu???

günaydın bende pazartesi 5te gittim kontrolüme gayet güzeldi oğlumu görmek 25hafta 6günlüküm sanırım şubat başı veya oratsında sezeryanla kısmetse doğum yapacağım..

kızlar acil sorum var.Ben 20 haftalık hamileyim.Geçen bir hafta boyunca moralim cok bozuktu ve bas ve dis agrılarım vardı.1.gün 2 tane katarin fort içtim.2.gün 2 novalgin 1 apranax fort içtim.Sonraki gün tremac ve xefo içtim.Bir zararı oldumu diye merak ediyorum bilgisi olan varmı dr ultrasonda baktı kalp atışı normaldi ama hareket cok azdı.Bisey olucağını zannetmem dedi artık içme dedi cevrenizde ilaç yüzünden düşük yapan varmı bu haftalarda

:emir_bebek:Merhaba Arkadaşla Bende 23 Haftalik Hamileyim şubatin Sonu Martin Başi Bebek Bekliyoruz Ama Hala Cinsiyetini Bilmiyoruz :)
Ilk çocuğimuz Ve çok Heycanliyiz Bütün Annişler Gibi
Hayirlisiyla Gel Bebeğim Seni çok Seviyor Ve Sabirsizlikla Bekliyorum.
Allah Herkeze Kolay Doğum Ve Sağlikli Hayirli Evlatlar Nasip Etsin
:) :) :):emir_bebek:

bende 24 hafatlık hamileyim bi oğlum olacak şimdiden çok heycanlıyım allah izin verirse martın 5 inde görünüyo doğumum başından beri çok rahat hamilelik geçiriyorum allah hepimizi sağ salim kurtarsın inşaallah.......:sm_cool::sm_cool:

Back