• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

slm kızlar.Yardımınıza ihtiyacım var.Ben 18 haftalık hamileyim.12.haftamda 1 dr cıkıntı yok kız olabilir dedi.14 HAFTADA FELAN yine kıza benziyo dedi.16 haftada kesin erkek dedi 2 kez.17 haftada 2 cizgi var %99 kız dedi.hemen cıktım baska dr a gittim oda kız dedi.Acaba cevrenizde boyle seyler yasayan varmı.Kız denipte sonra erkek cıkan ve bu iki cizgiyi gordukten sonra da yanılabilirmi dr

herkese merhabalar kızlar.. bebişler nasıl..
ayy ne güzel hemen hemen herkes öğrenmiş bebişlerinin cinsiyetini bende cumartesi gideceğim üçlü test için inş. cinsiyetinide görürüz.
kızlar hareketlennmeler başladımı bende sanki oluyor pıt pıt atıyor gibi oluyor olmadığı zamanda endişeleniyorum yada tam anlayamıyorum herhalde

viola canım, ben 12. haftaya kadar elevit kullandım sonra doktoram gyno ferro sanol kullanmamı istedi. ama ikisini birden kullanmıyorum çünkü doktor ikisini kullanmana gerek yok, sadece gyno ferro sanol kullan dedi.

ben dün çok belirgin hareket hissettim kızlar:))) o kadar güzeldi ki sanki içimde bir balık yüzüyordu. kaydı sanki çok heyecan vericiydi. Sol tarafıma doğru yatıyordum o anda bu hareketi hissettim. Çok güzel yaa:)))

merhabalar güzel hamişler....
bu gün bende doktordaydım herşeyi çok güzeldi maşallah cinsiyetinide öğrendik benimde inş. oğluşum olacak. allah herkese nasip etsin inş.
bu gün oğluşuma ilk defa birşey aldım 6 parçalı zıbın takımı çok şekerdiler dayanamadım ne yapayım.

KIZLAR ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR..BAŞLIK AÇTIM AMA CEVAPLAYAN OLMADI...5 HAFTALIK HAMİŞİM...DOKTORUMU ARADIM.2 HAFTA SONRA GEL DEDİ.. HEM O ZAMAN KALP ATIŞLARIONI DA DUYARIZ DEDİ..AMA BEN DAYANAMIYORUM..BUGÜN İÇİN BAŞKA Bİ DOKTORDAN RANDEVU ALDIM...BUGÜN DOKTORA GİTSEM,2 HAFTA SONRA DA KENDİDOKTORUMA GİTSEM, AYDA 2 KERE VAJİNAL ULTRASONUN BEBEĞİME ZARARI OLUR MU>?
NE OLUR BİŞEY SÖLEYİN,RANDEVU SAATİM GELİO...:nazar:

canımm iki kez vajinal muayene iyi olmaz diye duymuştum ben.bence iki hafta sonra git.hem kalp atışını duyarsın.zaten 5 haftalıkken hissetmiyor dr.7.haftada olması gerekk.

merhabalar güzel hamişler....
bu gün bende doktordaydım herşeyi çok güzeldi maşallah cinsiyetinide öğrendik benimde inş. oğluşum olacak. allah herkese nasip etsin inş.
bu gün oğluşuma ilk defa birşey aldım 6 parçalı zıbın takımı çok şekerdiler dayanamadım ne yapayım.

Canım,herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..bu sene oğlan yılı sanırım,etrafımda kim varsa oğlan bebek bekliyor:)
ayrıca birşeyler almakla çok iyi yapmışsın insana moral oluyor,bende aldım bir sürü şey..hatta dün küvet bile aldım,o kadar tatlıydı ki tutamadım kendimi:)oğluma birşeyler almak mutlu ediyor beni ne yapayım...sevgiler canım.

KIZLAR ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR..BAŞLIK AÇTIM AMA CEVAPLAYAN OLMADI...5 HAFTALIK HAMİŞİM...DOKTORUMU ARADIM.2 HAFTA SONRA GEL DEDİ.. HEM O ZAMAN KALP ATIŞLARIONI DA DUYARIZ DEDİ..AMA BEN DAYANAMIYORUM..BUGÜN İÇİN BAŞKA Bİ DOKTORDAN RANDEVU ALDIM...BUGÜN DOKTORA GİTSEM,2 HAFTA SONRA DA KENDİDOKTORUMA GİTSEM, AYDA 2 KERE VAJİNAL ULTRASONUN BEBEĞİME ZARARI OLUR MU>?
NE OLUR BİŞEY SÖLEYİN,RANDEVU SAATİM GELİO...:nazar:

Canım,ben 5 haftalıkken doktora gittim,vajinal ultrasonla bakıldı dış gebelik mi diye kontrol amaçlı,kese şeklindeydi.7.hafta yine gel dedi doktor gittim yine vajinal ultrasonla bakıldı kalp atışlarını dinledik:) hiçbir problem olmadı.öyle bir ihtimal olsa zaten doktor böyle bir uygulama yapmaz.umarım cevabım seni rahatlatmıştır.sevgiler..

Arkadaşlar 2 gündür belim ağrıyor.. Normalmi acaba?? beli ağrıyan varmı aranızda??

Günaydın canım,benim de iki üç gündür belimin sağ tarafına sanki bıçak saplanıyor gibi oluyor.haftasonu çok gezdim ayakta durmaktan oldu diye düşünüyorum bugün dinlenicem bakalım geçicek mi:)

herkese selam hamişler nasılsınız bakalım.
kızlar ben birşeyden çok korkuyorum sağa yatmak ve sırt üstü yatmak bebek için iyi değilmiş ben bazı geceler uyandığımda sırt üstü veye sağ tarafa yattığımın farkına varıyorum korkuyorum bebeğime bişey olur diyee..

Back