• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

arkadaşlar 2-3 gündür göbek deliğim acıyo... Herhalde rahim artık yukarı doğru çıkıyor, göbeğimde gerginlikten acıyor... Naapalım minik oğluma kavuşmak için herşeye değer doğrusu. Ben henüz hiçbirşey almadım ama sanırım yakın zamanda çarşıya çıkıp artık birşeyler almam gerekiyor. Vakit o kadar çabuk geçiyorki şaka maka 5 ay oldu. İnanamıyorum bazen bu mucizeye.....

merhaba benimde karnimda bazen gerginlik oluyor yag falan kullaniyormusun mucizem iyi geliyor dene istersen

Arkadaşlar iyi akşamlar. Zaten çok fazla hassas duygusal biriyim. İyice duygusallaştım. Alıngan oldum.
Sizler nasılsınız. Ağlamak geliyor hep canım sıkılıyor. Böyle bebeğimi de üzdüğümü düşündükçe daha fazla ağlayasım geliyor. Her zaman böyle değilim ama şu an bunları yaşıyorum.

selam herkese...biraz kendimi kötü hisediyorum ama neyse....dün bebisime babasiyla alis veris yaptik...elbiseler tulumlar aldik....daha da almak istemiyorum ama disariya cikinca dayanamiyorum :)
insallah herkesin hamileligi güzel geciyordur....kendinize iyi bakin...

herkese merhabalar kızlar nasıl gidiyor hamişlik.
benim allaha şükür bir sorunum yok inş.sizlerinde yoktur. inş. sorunsuz bir şekilde geçirir ve sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.

Selam kızlar birşey sormak istiyorum. Benim sağ kulağımda özellikle eğilip doğrulduğumda nabız sesimi çok belirgin bir şekilde duyuyorum. Tansiyon desem değil çünkü baş dönmesi falan yok. Kansızlıkda olamaz kandeğerlerim gayet iyiydi anlamadım neden oluyor. Sizlerdede böyle şeyler oldumu?

Back