- Konu Sahibi melike ve masalxix
- #1.001
selam melikecim nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dr.lar sizi rahatsız etmiyorsa sorun yok diyorlar ama dr.a gittiğinde sor bir sen zuzum.
slm vıola idare edıyorum bende benımde yuzumde pul pul dokuluyo havalardanmı yoksa gebelıkle mı alakası var anlayamadım cok sınır oluyorum bı cıldıye uzmanına gıtmeyı dusunuyorum devam ederse
selam hamisler....5 ayimizi girmek üzerindeyiz....Allahim en hayirlisini nasip etsin...size sey sorcaktim...
benim karnim büyüdükce tüylesmeye basladi...hemde acaip bir sekilde...sizde bu varmi? Bebe yagi süriyorum acaba ondan olabilirmi..cok fena oldum....
bide bi sorum daha var...kaynim 3. ayin basinda dügün yapcak...ve ben 9. ayima girmis olcam...4 ayin 5de dogum var...dügün yapcaga yer burdan 600 km uzakta...sizce gidimmi? Korktugum sey erken dogum...ya otobanda birden sanci gelirse düsüniyorum....bilmiyorum napim..sizce en dogrusu ney...bide beni eltim sagdic yapti....ama simdi bebegim daha önemli gibi geliyor bana...benim ailem ben gitmedikten sonra gitmezler...annem yanima gelir diye düsüniyorum...siz olsaniz neyapardiniz?
selam hamisler....5 ayimizi girmek üzerindeyiz....Allahim en hayirlisini nasip etsin...size sey sorcaktim...
benim karnim büyüdükce tüylesmeye basladi...hemde acaip bir sekilde...sizde bu varmi? Bebe yagi süriyorum acaba ondan olabilirmi..cok fena oldum....
bide bi sorum daha var...kaynim 3. ayin basinda dügün yapcak...ve ben 9. ayima girmis olcam...4 ayin 5de dogum var...dügün yapcaga yer burdan 600 km uzakta...sizce gidimmi? Korktugum sey erken dogum...ya otobanda birden sanci gelirse düsüniyorum....bilmiyorum napim..sizce en dogrusu ney...bide beni eltim sagdic yapti....ama simdi bebegim daha önemli gibi geliyor bana...benim ailem ben gitmedikten sonra gitmezler...annem yanima gelir diye düsüniyorum...siz olsaniz neyapardiniz?
kızlarrrrrr herkese selammmm
benim bugün 17.haftam bittiiiiii.
minee ben olsam gitmezdim yaaa.hemde 9.ayındaaa.
kızlarr ben az evvel netten bambu aldım oğluma.kampanya vardı diye aldımm.sonrada pişman oldummm.erkenmi acabaaa.
siz ne dersinizzzz
bugün ben de ilk cicilerimizi alacaktım.. çok hevesliydim ama bebeğimin sağlığı hakkında kötü şeyler duyunca hayat durdu benim için.. eve geldim saatlerce uyudum..
anneannesi alıyor ama benim hiç hevesim kalmadı. tek istediğim sağlıklı olması..