• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

arkadaşlar bende bazen kasıklarıma iğne batması gibi ağrlar oluyor. Sanki iğneyi batırıp çekiyorlar, 2-3 saniye kadar sürüyor. Sizde de böyle veya buna benzer ağrılar oluyormu???

eevet canim benim cok oluyordu ama bu aralar yok doktorum normal dedi ultrasonda ögrendikki kizimin ayaklari varmis orda ondan olabilirmis

Selam kızlar,nasılsınız?
Ben doktordan yeni geldim:)oğluşum 240 gr ve 19 cm olmuş.2 haftada 100 gram almışım.zaten hamileliğimin başlangıcına göre 200 gram fazlam var:)
Ay sonu tekrar kontrole gideceğim zaman ana sağlıkta tetanoz aşısı vurduracakmışım..herkese sevgiler.

Selam Kızlar bende salı günü öğrendim. Bir kızım olacak. Hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız İnşallah.

merhaba benimde bikizimolcak simdiyekadar herseyiyidiama simdi kasiklarimda hepoynuyorve agri yapiyorbide cok carpintim var ve mide yanmasina karsi ne yapabilirim bana bilgi verirsenis cok seviyirim

selam kizlar bende sali günü doktora gidecem...bakalim insallah hayirli haberlerle geri dönerim. Cok heyecanliyi...sirayla dogum yapacagiz bakalim nasil olcak....hemen günler gecsinde bebisimize kucagimiza alalim...hayirlisiyla...

selam kizlar bende sali günü doktora gidecem...bakalim insallah hayirli haberlerle geri dönerim. Cok heyecanliyi...sirayla dogum yapacagiz bakalim nasil olcak....hemen günler gecsinde bebisimize kucagimiza alalim...hayirlisiyla...

Minecim,güzel haberlerini bekliyoruz canım.Ben de günler geçsin de bir an evvel oğlum doğsun diye sabırsızlanıyorum.hayırlısıyla canım.

insallah güzel haberlerle dönersin canim,,mine sana ayrintili ultrason yapildimi??

kızlar acil sorum var.Ben 20 haftalık hamileyim.Geçen bir hafta boyunca moralim cok bozuktu ve bas ve dis agrılarım vardı.1.gün 2 tane katarin fort içtim.2.gün 2 novalgin 1 apranax fort içtim.Sonraki gün tremac ve xefo içtim.Bir zararı oldumu diye merak ediyorum bilgisi olan varmı dr ultrasonda baktı kalp atışı normaldi ama hareket cok azdı.Bisey olucağını zannetmem dedi artık içme dedi cevrenizde ilaç yüzünden düşük yapan varmı bu haftalarda

ozlemcim gecmis olsun bu arada. cinsiyet ne oldu kesinlesdimi canim allah gonlune gore versin:)

Selam kızlar;
nasılsınız?Dün bir arkadaşım son kontrol için doktora gitmişti.doğum için önümüzdeki haftaya gün alıcaktı.doktor eve göndermemiş.bugün alalım bebeği demiş:)epiduralli sezeryanla aldılar bebeği.nasıl özendim anlatamam size..şu günler geçse de biz de kucağımıza alsak bebeklerimizi..
Buradan emre bebeğe de hoşgeldin diyorum.analı babalı büyüsün:nazar:

yasasinnnnnnnnn artik 20 li haftalara girmis buluniyoruz....ilk yari bitti....insallah hemen gecer...bebisim zaten duramiyor yerinde....Allah onu ve esime benden ayirmasin..........amin diyin kizlar....cümlemiz icin

merhaba viola iyi geciyor sen nasilsin ben kizima ilk dogdugunda giymesi icin bir seyler aldim dünde yorgan, yastik, nevresim takimi falan set halinde internetten siparis verdik yavas yavas aliyorum artik begendiklerimi saka maka valla az kaldi artik ancak yetisir sanirim.böyle iste.......

arkadaşlar 2-3 gündür göbek deliğim acıyo... Herhalde rahim artık yukarı doğru çıkıyor, göbeğimde gerginlikten acıyor... Naapalım minik oğluma kavuşmak için herşeye değer doğrusu. Ben henüz hiçbirşey almadım ama sanırım yakın zamanda çarşıya çıkıp artık birşeyler almam gerekiyor. Vakit o kadar çabuk geçiyorki şaka maka 5 ay oldu. İnanamıyorum bazen bu mucizeye.....

Merhaba kızlar,
benim ilk 3 ayım kötü geçtiği için oyalanmak amacıyla annemle sürekli bebek mağazalarını gezdik.O yüzden bütün kıyafetleri tamam.bebek arabasını da aldık.banyo için küvetini bile aldık:) aralık gibi de mobilya takımının siparişini vericez.çünkü beğendiğim takım ankarada yapılıyor ortalama 40 günü bulur dediler.
en son annem istanbuldan mevlütte giyeceği takımını aldı.ama liste yaptımda daha çok eksik var:)son aylarda da zor olur diye yavaş yavaş alıyorum.hepinize sevgiler.

kızlar orda kimse var mı benimde oğlum olacakmış 24 nisanda doğacak inşallah ama 3lü testi yaptırdım ultrason normal herşey yolunda çıktı ama kanı tekrar istediler ikiliyi de yaptırdım temiz çıkmıştı inşallah bi sorun çıkmaz benim için dua edin kızlar sabah tekrar gidecem

Selcancim 2 Li Test 3 Lü Den Daha önemli O Iyi çikti Ise Bu Da Iyi çikar Hiç Merak Etme Canim
Biz De Yaptirdik Herşey Iyi çikti Ikisinde De
Bebişlerimiz Sağlikla Gelsin Oğluşun Hayirli Olsun Canim

Back