2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

Selam kızlar,
nasılsınız?bugün kahvaltı ederken midem çok kötü oldu ama şimdi iyiyim.zaten öğlene kadar bir tuhaf oluyorum sanırım içtiğim ilaçla ilgisi var.sizler neler yapıyorsunuz?

slm vıola idare edıyorum bende benımde yuzumde pul pul dokuluyo havalardanmı yoksa gebelıkle mı alakası var anlayamadım cok sınır oluyorum bı cıldıye uzmanına gıtmeyı dusunuyorum devam ederse

Canım,benimde alnımda kurumalar ve dökülme oldu.Karnıma sürdüğüm jel şeklinde bebe yağını şimdi yüzüme de hafifçe sürüyorum,biraz faydası oldu,soğuklarda başladı zaten iyice nemlendirmek lazım..sevgiler.

selam hamisler....5 ayimizi girmek üzerindeyiz....Allahim en hayirlisini nasip etsin...size sey sorcaktim...

benim karnim büyüdükce tüylesmeye basladi...hemde acaip bir sekilde...sizde bu varmi? Bebe yagi süriyorum acaba ondan olabilirmi..cok fena oldum....

bide bi sorum daha var...kaynim 3. ayin basinda dügün yapcak...ve ben 9. ayima girmis olcam...4 ayin 5de dogum var...dügün yapcaga yer burdan 600 km uzakta...sizce gidimmi? Korktugum sey erken dogum...ya otobanda birden sanci gelirse düsüniyorum....bilmiyorum napim..sizce en dogrusu ney...bide beni eltim sagdic yapti....ama simdi bebegim daha önemli gibi geliyor bana...benim ailem ben gitmedikten sonra gitmezler...annem yanima gelir diye düsüniyorum...siz olsaniz neyapardiniz?

minecimm
bence doğuma çok yakın mesafe de çok uzak
dr un daha iyi bilir ama bence gitme güzelim
bebiş herşeyden önemli sonuçtaa.s.

Minecim canım,karın bölgesinde tüylenme bende de oldu.daha doğrusu tüylerimin rengi koyulaştı ama bebe yağı kullanmadan çok önce oldu benimki.bu yüzden de ilgisi olduğunu sanmıyorum.
Düğüne gelince ben olsam gitmezdim.uzak mesafe,kendini hiç riske atma bence.sevgiler.

kızlarrrrrr herkese selammmm

benim bugün 17.haftam bittiiiiii.

minee ben olsam gitmezdim yaaa.hemde 9.ayındaaa.

kızlarr ben az evvel netten bambu aldım oğluma.kampanya vardı diye aldımm.sonrada pişman oldummm.erkenmi acabaaa.
siz ne dersinizzzz

Melikecim,canım..
İçinden gelmiş almışsın bence çok ta iyi yapmışsın..Ben bebeğimin arabasını aldım,bir sürü kıyafet aldım.hatta küvet bile aldım.gördüm ,beğendim aldım..
Erken diyenlerde oldu ama beni mutlu ediyor,motive ediyor.sevgiler canım.

merhaba mesafe cok uzak oldugu icin bence gitme hemde sadic olmak cok yorucu dayanamazsinki canim sürekli ayaktasin hayirlisi o zamana kadar insallah doktoruna sormakta yarar var

bugün bende oğlumu badi aldım,önlük aldım 5 parçalı zıbın tk.aldım yavaş yavaş alıcaz sonra hepsi birden alınmaz ki erken diyenlere aldırmayınnnnnn...

hayırdır canım ya sorun neymiş?Allah hepimizi tamamına erdirsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…