- Konu Sahibi melike ve masalxix
-
KIZLAR ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR..BAŞLIK AÇTIM AMA CEVAPLAYAN OLMADI...5 HAFTALIK HAMİŞİM...DOKTORUMU ARADIM.2 HAFTA SONRA GEL DEDİ.. HEM O ZAMAN KALP ATIŞLARIONI DA DUYARIZ DEDİ..AMA BEN DAYANAMIYORUM..BUGÜN İÇİN BAŞKA Bİ DOKTORDAN RANDEVU ALDIM...BUGÜN DOKTORA GİTSEM,2 HAFTA SONRA DA KENDİDOKTORUMA GİTSEM, AYDA 2 KERE VAJİNAL ULTRASONUN BEBEĞİME ZARARI OLUR MU>?
NE OLUR BİŞEY SÖLEYİN,RANDEVU SAATİM GELİO...
merhabalar güzel hamişler....
bu gün bende doktordaydım herşeyi çok güzeldi maşallah cinsiyetinide öğrendik benimde inş. oğluşum olacak. allah herkese nasip etsin inş.
bu gün oğluşuma ilk defa birşey aldım 6 parçalı zıbın takımı çok şekerdiler dayanamadım ne yapayım.
KIZLAR ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR..BAŞLIK AÇTIM AMA CEVAPLAYAN OLMADI...5 HAFTALIK HAMİŞİM...DOKTORUMU ARADIM.2 HAFTA SONRA GEL DEDİ.. HEM O ZAMAN KALP ATIŞLARIONI DA DUYARIZ DEDİ..AMA BEN DAYANAMIYORUM..BUGÜN İÇİN BAŞKA Bİ DOKTORDAN RANDEVU ALDIM...BUGÜN DOKTORA GİTSEM,2 HAFTA SONRA DA KENDİDOKTORUMA GİTSEM, AYDA 2 KERE VAJİNAL ULTRASONUN BEBEĞİME ZARARI OLUR MU>?
NE OLUR BİŞEY SÖLEYİN,RANDEVU SAATİM GELİO...
Arkadaşlar 2 gündür belim ağrıyor.. Normalmi acaba?? beli ağrıyan varmı aranızda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?