2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

ne güzel yiyebilirsun ben yumurta yiyemiyorum süt,bal,meyve,kuruyemiş,sabahları az peynir çorbayı eksik etmiyorum sofrada bakliyat türleri bunların yanında kek,puding kurabiye bol su içiyorum bu arada bebeğin hareketlerini hissettin mi hiç?

evet geçen 2 sabah hissettim o çırpınmayı daha kuvvetli hissetmek istiyorum önümüzdeki haftalarda inşallah daha kuvvetli hissedicez.

evet canımm.iki haftaya kadar hissedersin.varya kızsa inanılmaz oluyorr.resmen karnında kayıyor ve bir tarafta toplanıyor yaa bunlar güzel ama bana gün geçmiyor.hemen doğsun istiyorumm.
ömrümm sen bişeyler aldınmı bebişee

yok canım almadım daha ama görümcem bir çift minnacık çorap getirmiş gelirken ilk hediyemiz haladan onlara bakıyorum hep çok şirin biraz daha geçsin diyorum bide cinsiyeti belli olsun ona göre alırım diyorum sen aldın mı?

yaa ben kızkardeşim bebeğine mama sandalyesi yürüteç falan alıyordu netten.bende biberon,emzik,suluk,emzik kabı falan aldımm.bide benimki çoktandır belli olduğundan çok güzel hediyeler geldi,kapri kotlar,gs.tulum falan bayağı birşeyi olduu.

ahhh yerim ben onun kaprilerini şimdiki çoçuklar çok şanslı Yüce Rabbim hayırlısıyla giymek nasip etsin bebişlerimize...

en çok o alttan çıtçıtlı badiler lazım oluyormuş,o hastane çıkışları kaç parça halinde satılıyor acaba

canım 7 parça olanlarda var.daha fazla olanlarıdaa.ama ben bir penye battaniye alacağım ve çok parça olanlardan almayacağımm.yaa resim yüklemeyi bilmiyorum yani buraya.yoksa aldıklarımı gösterirdim.kullanışlı olan şeyler seçiyorum geneldee.çıtçıtlı badiler çok kullanışlı oluyorr.

merhaba ben nida cok sevin dim ins malainiz hep böyle güzel devam eder benimde bi sorum var burda yeniyim ve sordugum sorularin cevabini nasil alacagimi bilmiyom sana sorbilirmiyim canim

selam kizlar nasilsiniz...ben Allaha sükürler olsun su 1 haftadan beri cok iyim...yarin doktor a gidecegiz...kontrolüm var. Göbegim masallah bi ciktiki...anneannesi buraya geleli bebis baya büyüdü...bakalim yarin görecegiz...kimildamaya basladi sanki...daha pek anliyamiyorum cünkü daha önce yasamadigim birsey :) Kizima isim de bulamadim... Allah izin verirse cuma günü bebis icin alisveris te yapacagiz... bebegimi cok özledim...insallah hayirli haberler le gelirim...Allah kimseyi darda birakmasin

minee çook sevindim canım iyi olmanaaa.ama bizi çok ihmal ediyosunn.

kızlarr bugün çook yoruldum yaa.yarın kızkardeşim gelecek,birsürü yemek yaptım mantı,börek,poça vs.valla bittim yaaa

selam kızlar,
nasılsınız?ben bugün doktordan geldim çok iyiyim.oğluşum kocaman olmuş.biraz baktık sonra poposunu döndü bize:)
minecim canım,iyi olmana çok sevindim.eminim kızına çok güzel şeyler alıcaksın:)
herkese sevgiler...

günaydın kızlar,nasılsınız?
size ne sorucam ben elevit ve gyno ferro sanol isimli iki ilacı kullanıyorum her gün birer tane alıyorum.Doktorum doğuma kadar da alıcaksın dedi.sizler de kullanıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…