• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

günaydın kızlar;
nasılsınız?ben bugünüme şükrediyorum.gerçekten de zor günler geçirmişim.şimdi çok iyiyim.hepinize sevgiler..

Selaamm kizlar ben kismetse 29.02.2008 Anne olacagim tabı bu 01.03.2008 de olabilir bakalim heyecanla bekliyoruz ya subat ya mart ama insallah şubatin son günü olmaz oglum yoksa 4 senede 1 doğum günü olur yaa :-(

Selaamm kizlar ben kismetse 29.02.2008 Anne olacagim tabı bu 01.03.2008 de olabilir bakalim heyecanla bekliyoruz ya subat ya mart ama insallah şubatin son günü olmaz oglum yoksa 4 senede 1 doğum günü olur yaa :-(

benimde bebişim 28 şubatta gelecek kısmetse bende 1 gün gecikmesin 29 u olmasın diyorum senin durumun bendende kötüymüş tam 29 u ama ben herkese simdiden söylüyorum 29 u bile doğsa hastanede doğum belgesine 29 yazdırmayın paramı verirsiniz ricamı edersiniz ben bilmeme ama başka bir gün yazdırın diyorum bakalım ne olacak
ama herşeyden önce kızım sağlıklı olsun tabiki

benimde bebişim 28 şubatta gelecek kısmetse bende 1 gün gecikmesin 29 u olmasın diyorum senin durumun bendende kötüymüş tam 29 u ama ben herkese simdiden söylüyorum 29 u bile doğsa hastanede doğum belgesine 29 yazdırmayın paramı verirsiniz ricamı edersiniz ben bilmeme ama başka bir gün yazdırın diyorum bakalım ne olacak
ama herşeyden önce kızım sağlıklı olsun tabiki

hehe valla iyi güzel diyorsunda o senin dedigin türkiyede gecer burda gecmez! sırnaşık şey

olsun napalim onunda özelligi o olsun saglikli olsunda ! ama erkek gecikir diyorlarya bakalim CADIARZU

zuzum sorma cnm.benim gobiş maşallah 6 aylık gibi oysa 17 haftalık hamişim ve 2 aydır bu haldeyim.Hemen fırladı gobiş.Kızımda böyle değildim dr erkek dedi belki ondandır.Bu arada tabi 6-7 kilo aldım.

günaydın kızlar.Nolur benim durumumda olanlar yazsın.Bugün dr a gittim.Son iki dr a gittiğimde erkek demişti dr bugün kız dedi hemde %99 yalnız arkadan gördü.ama galiba kız 8 yasında 1 kızım var ve erkek olduğuna kendimi çok alıştırmıştım.bi kız bi erkek deliricem 17 haftalık oldum hala net bişey yk.

Tam 17 hafta dolmuşken (20.10.2007Cumartesi) ilk defa cinsiyet için bişiler söyledi doktorumuz oda net değil :) %99 kız dedi 29 Ekim de bidaha gelde tekrar bakalım dedi. Oran yüksek bi oran ama insan emin olamıyoki. Neden bu kadar yüksek bi oran için tekrar çağarsın dimi. Gerçi benim için fark yapmıyo ama bi örneseydim çocumun cinsiyetini yau :) 12. haftalarda öğrenenler duyuyorum. Bizimki bay abiş gecikti anlayacağınız.

semizotu sen yine ogrenmisin %99 olsada bana daha hic bisey demediler 16 hafat olduk neyseki 2 hafta sonra insallah ilk kez biseyler dicekelr. ya bende anlamiyorum millet 12 hafta nasil biliyorda bizim doktorlardami is yok acaba....

Back