2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

semizotu sen yine ogrenmisin %99 olsada bana daha hic bisey demediler 16 hafat olduk neyseki 2 hafta sonra insallah ilk kez biseyler dicekelr. ya bende anlamiyorum millet 12 hafta nasil biliyorda bizim doktorlardami is yok acaba....

Vallah bende anlamadım ozturya :) Bide şimdi %90 cinsiyet söylenip değişenler duyuyorum. Bende hep oğluşum olucakmış gibi hissettiğimden dolayı acaba dioyorum benimde değişirmi. 29 Ekimde bakıcaz tekrar bakalım göstericekmi cinsiyetini. Doktorada bişi diyemiyorumki ya ne zaman usg ye girsek dönüyo popoyu oturuyo casper ım. :)

günaydın kızlar,
Bana da doktorum %100 oğlan dedi ama arada düşünüyorum acaba sonradan kız der mi diye:) tabi ki hiç farketmez ama insan emin olmak istiyor.salı günü gidicem doktora tekrar sorucam:) hepinize sevgiler.

nasılmış benim hamiş arkadaşlarım bulantılar geçtimi kızlar benim 5-6 gündür yok geçti sanırım muhabbetleri özledim valla denk gelmiyoruz hiç görüşmek üzere öptüm sizi.

kızlarr hiç duydunuzmu bilmem ama ben geçen gün doktoruma kontrole gittim ordaki hemşire bana sordu bişeyler yedinmi diye yememiştim o zaman sana bi şeker verelimde 15 hafta olmuş görelim artık şu bebeğin cinsiyetini dedi 1 tane kesme şeker verdi yedim meğer bebek şeker tükettiğiniz zaman çok hareketleniyomuş % 100 erkek dedi amann şeker hastasıysanızz sakınn beni dinlemeyinn ama bende işe yaradıı

çok ilginç hiç duymamıştım 10 gün sonra cinsiyet öğrenmeye gidicez gitmeden tatlı bişeyler yiyeyim bari.

evet ya denk gelmiyoruz hiç nasıl gidiyor hamilelik göbeğin çıktı mı?benim belli belirsiz çok değil yani

bende o kadar aldım kilo iştahım yeni yeni açıldı bundan sonra alırız herhalde ama benimde göbeğim belli olsun artık yaaa

yok çalışmıyorum evdeyim canım sürekli tatlı istiyor bende evde acaba bugün hangi tatlıyı yapsam diyorum senin canın ne istiyor?

ayy ben yine bol bol tuzlu yiyorum yaaa.bide erkek bebekler tatlı yedirir diyolarrr.sen neler yiyosunn.aaa bide ben çok klasik yumurta peynir,süt,balık,hergün mutlaka bir soda,pekmez falan yiyorumm.dr.çok güzel böyle devam et dedii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…