2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

Canlarım ben cumartesi gittim. Bebişimi görmeye. Bende de ne bulantı ne başka bir belirti yoktu. Bu yüzden çok endişeliydim. Ama gördüm canımın içini.
Küçücük kalbinin sesini dinledim. Allah'ım onu korusun. Sağlıklı gelsin. Diğer tüm annelerin bebeklerini de korusun.Allah nazarlardan saklasın bebeklerimizi

ah cnm ya gözün aydın
çok sevindim
darısı başımıza inşallahh
kaç günlüktü muayne olduğunda?

neyse kizlar ben hazirlanim evi toplicam su bu isleri yapim esim beni evden alcak...ondan sonra gidecegiz insallah...size iyi sohbetler....geldikten sonra insallah size bildirrim....Allaha emanet olun.........

ilknurum tebrikler tatlım çok ama çoook sevindim ışığım da hamişmiş çok güzel ya canlarım benim hayırlısıyla bebişlerinize kavuşursunuz inşallh.......öpüyorum hepinizi canım hamişlerim benim....

geldim bebisimi gördüm, cok tatliydi, kalp atisini gösterdi, pit pit atiyordu....ama dinletirmedi...erken gebiliklerde duyulmasi iyi degilmis. Frekanslari cocugu zararliymis...bende bisey demedim...ama cok güzel bi duyguydu...cok saglikliymis, cok iyi durumdaymis cok sevincliyim, Allah herkese nasip etsin

cnm benim nasıl merak ettim
çok sevindim cnm ya
ne güzel bak rahatladın işte darısı başıma inşallahhh

insallah canim sende görceksin tamammi, ama doktor bana kalp atisini dinletirmedi, tek gördüm cok güzeldi, esim cok duygulandi. Ucaga binebilirmisim, düsme tehlikesi yokmus.. bidakinde bebegin boyununu ölcekler..kanimi alcaklar...testler yapacaklar yasimla beraber bilgisayarda bütün test sonuclarini vercekler...cocugun saglikli olup olmadigi icin bakcaklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…