- Konu Sahibi melike ve masalxix
-
Canlarım ben cumartesi gittim. Bebişimi görmeye. Bende de ne bulantı ne başka bir belirti yoktu. Bu yüzden çok endişeliydim. Ama gördüm canımın içini.
Küçücük kalbinin sesini dinledim. Allah'ım onu korusun. Sağlıklı gelsin. Diğer tüm annelerin bebeklerini de korusun.Allah nazarlardan saklasın bebeklerimizi
merhaba kızlar;
birkaç gündür nete giremiyordum çünkü midem felaket durumda..şimdide 1 haftalığına annemle yazlığa gidiyorum değişiklik iyi gelir diye.sürekli evde yatınca kötü oluyor insan.haftaya görüşmek üzere.hepinize sevgiler.
ilknurum tebrikler tatlım çok ama çoook sevindim ışığım da hamişmiş çok güzel ya canlarım benim hayırlısıyla bebişlerinize kavuşursunuz inşallh.......öpüyorum hepinizi canım hamişlerim benim....
geldim bebisimi gördüm, cok tatliydi, kalp atisini gösterdi, pit pit atiyordu....ama dinletirmedi...erken gebiliklerde duyulmasi iyi degilmis. Frekanslari cocugu zararliymis...bende bisey demedim...ama cok güzel bi duyguydu...cok saglikliymis, cok iyi durumdaymis cok sevincliyim, Allah herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?