hamileyken diş sorunu ve doktordan onay almak

melmelice

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2024
36
10
3
23
merhaba arkadaşlar, dişim şişmişti antibiyotik aldım ve artık tedavi olmam lazım. diş doktoru doktorundan onay al dedi. 31. haftadayım şuan. özelde kadın doğuma gidiyorum ve doktora 2 hafta önce gittik en son. az önce arayıp onay için rapor veriyor musunuz dedim. asistan normalde verebiliyoruz doktora bir sorayım dedi. doktorda tekrardan kontrole gelsin dedi. bizde aylık bütçemizi kontrole göre ayarlıyoruz ve bu ay zaten 1 kere gitmiş bulunduk. masrafımız fazla ve 2. kez gitmek istemiyorum. doktor gebeliğin başlarında diş sorunu yaşarken tedavi olman gerekirse olursun demişti. yani ne yapacağımı bilemedim fikir verebilicek biri var mı acaba? devlete gidip onlardan rapor alsam sonrasında doktor sorunca ne diyeceğim bilemedim gerçekten sadece şu dişimden kolay bi şekilde kurtulmak istiyorum

2. trimesterde diş tedavisi genelde guvenli kabul ediliyor ama siz 3'te oldugunuz için sanırım diş hekimi tedbirli davranıyor. Bir yandan tedavi olmazsaniz ilerleyip bebeğe zarar verebilir. Bende özele gidiyorum ve dediginiz gibi ayda 2 kez gitmek maddi anlamda zorluyor. Eğer kadın doğum kontrolünüz geçtiğimiz 1 hafta icinde olsaydı kontrol randevusu diye gittiğinizde ücret talep edilmezdi biraz ters zamana denk gelmiş... Doktorunuzla iletişime geçip durumu anlatın anlayış göstereceğini düşünüyorum. Yine de bir çözüm bulunamiyorsa mecbur devletten rapor cıkarilmasi gerekiyor.

2. trimesterde diş tedavisi genelde guvenli kabul ediliyor ama siz 3'te oldugunuz için sanırım diş hekimi tedbirli davranıyor. Bir yandan tedavi olmazsaniz ilerleyip bebeğe zarar verebilir. Bende özele gidiyorum ve dediginiz gibi ayda 2 kez gitmek maddi anlamda zorluyor. Eğer kadın doğum kontrolünüz geçtiğimiz 1 hafta icinde olsaydı kontrol randevusu diye gittiğinizde ücret talep edilmezdi biraz ters zamana denk gelmiş... Doktorunuzla iletişime geçip durumu anlatın anlayış göstereceğini düşünüyorum. Yine de bir çözüm bulunamiyorsa mecbur devletten rapor cıkarilmasi gerekiyor.
dediğiniz gibi aradım dönüş sağlayacağız dediler ama dönmediler olmadı devlete gideceğim teşekkür ederim

Back
X