2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

minecim bebişini görmene çok sevindim canım.rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inş.
bu arada herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar.

ya kızlar ben hala endişeliyim bebeği göremediğimiz için içim içimi yiyor ne kadar kafamı rahat tutmaya çalışsamda olmuyor bazen işte offf...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

zuzum seninde kandilin mübarek olsun aynen bende senin gibiydim. sonra bugün gördüm ya oh bi rahatladim...sende takma bosu bosuna stressli olursun....sen cuma günü görmiyecekmiydin bebegini?

zuzum seninde kandilin mübarek olsun aynen bende senin gibiydim. sonra bugün gördüm ya oh bi rahatladim...sende takma bosu bosuna stressli olursun....sen cuma günü görmiyecekmiydin bebegini?

canım cuma günü gittik doktora göremedik bebişi doktor rahmin arkasına yerleşmiş dedi birde karından baktığı için görünmedi galiba.

siz hiç böyle birşey duydunuz mu bebek rahmin arka duvarına yerleşebilir mi.

yok duymadim ama korkma, ilkinde bendede gözükmedi, ama 20 gün sonra kocaman bisey oldu, cok güzeldi, bak insallah hemencicik gecerde sende görürsün...

doktor ben görüyorum boş bir gebelik değil dedi ama içim hiç rahat değil.
bir de daha erkendir değilmi bende 6+5 te göremedik senin ilk gittiğinde kaçıncı haftadaydı.

bendede öyleydi, 6+3 dü. ama doktor öyle dedigine göre hic endiselenme, icini ferah tut, bak gercekten 8 haftalik oldugunda nasil görcen cok tatli, hele kalp atisini görcen, pit pit atiyor..icini ferah tut

bendede öyleydi, 6+3 dü. ama doktor öyle dedigine göre hic endiselenme, icini ferah tut, bak gercekten 8 haftalik oldugunda nasil görcen cok tatli, hele kalp atisini görcen, pit pit atiyor..icini ferah tut

çok sağol canım işte 10 gün sonra tekrar gideceğim o zaman görürüm inş.
iyi akşamlar canım ben eve gidiyorum artık.
canım bu mübarek gecede bol bol dua edelim olurmu herkes için bu akşam edilen dualar allah'ın izniyle boş çevrilmez canım.

Mine Canim çok Iyiyim.bende Eylülün 6 Sinda Gideceğim Doktora.doktorum Tatildeymişşş.

Zuzum Merak Etme Canim.umarim Herşey Yolundadir.ayrica Bebekle Ilgili Bilgi Almak Için Gebelik.org Adresine Bakabilirsin

Bebekbeklerken.com Da Da Güzel Bilgiler Var.kalbini Ferah Tut.daha Küçükler.görünmemeleri Doğaldir.

evet canim cok dua edelim, hamile olmak isteyen arkadaslarimiz icinde, herkes icin dua edelim. Insallah bebislerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz...herkesin kandili tekrardan mübarek olsun...

zuzum kendine iyy bak....Allaha emanet ol
melike insallah sende bebisini görürsün sagllikli bir sekilde bende 14. gidecem bida...cok seviniyorum....yine görecem diye...

iyim Allaha sükürler olsun, burda hava güzel. Istanbulda yagmur yagmis, sevindim biraz olsun serinledi diye....ama senin orda nasil bilmiyorum...Hala inanamiyorum, bebisimi gördügümde...hemen gecsede günler görsem bebegimi yine.

istanbuldayım ben
çok yağıyor sabahtan beri
yağsın suyumuz olsun cnm ya
ben de bir görebilsem bebişimi başka bir şey istemicem

minecim ya dr yeme içme hakkında ne dedi sana ben daha dr a gitmedim ya bilmiyorum...

sucuk salam etleri kizartmadan yeme dedi
sebzeleri ii yika dedi
fazla yagli yeme dedi
kedilere dokunma dedi
evde kedi besliyorsan baska birisi baksin dedi
dur ben bi formulari alim orda yaziyordu...

yumurta pisirdiyin zaman böyle sulu olmamasina dikkat etmen gerekiyormus. Et kestikten sonra yada sebzeleri yikadiktan sonra ellerini sabunla yikicakmisin, kaynatilmamis süt icmicekmisin, cocuk parkina gittiginde kuma ellini sürdüysen ellerini yikiyacakmisin kestigin bicaklari iyice yikikacakmisin. bu kadar yaziyor canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…