- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 43
- Konu Sahibi EU3
- #1.801
canım benimm benimde aklım sizlerde cidden ama eskisi kadar vakit bulamıyorum malesefjnaz'cim yaa ozletme bu kadar ama kendini aaa
guzel dileklerin için saol bitanem
evet balayina gidememistik iyi firsat oldu, insallah egleneriz hep
hepsini anlaticam size zaten
can arkadaslar, evliliginiz nasil gidiyor bakalim ?
herkes bisiler yazsin yaa
ozledim hepinizi
operim çok çok
merakla bekliyorum zaten tatil dönüşünü. yılbaşındada annemler gelecek bizede şimdiden heyecan bastı beni de öyle mutluyumkii::dance:
hüsnacım ne güzel inşallah herp böyle devam eder ömür boyu mutluluklarrrra.s.slm kizlar evleneli 3 hafat olucak nerde ise suan sukur her sy yolunda saglik ve afiyetimiz daimi olsun
canımcım hiç sorma hiç iyileşemedimki doğru dürüst o yüzden kendini yeniliyo her defasında nazar konusunda da çok haklısın tatlım bide benim hemen başım ağrımaya başlıyo zavallı kayınvaldemde okumaktan bıktı beni)canlarım merhabalar
jnaz cım canım ya çok hastalanıyosun dikaktli ol iyi giyin üzerini yorma kendini fazla kursta yoruyodur amas eminimki güzel şeyler çıkarıyosundur ortaya şekercim..
husna cım aynı atrihlerde evlenmişiz sanırım gidiyo dimi geçiyo günler hayırlısıyla geçer inşallah bundan sonrasıda nazarlardan korusun Rabbim çok inanmaya başladım bugünlerde nazara.. biri çok incelesin kesin bişey oluyo kafamçokkarıştı
lady marmelatcım öncelikle o patlıcanlardan bisürü bişey yapabilirsin imam bayıldı n kolayı olur heralde.. patlıcanları dilim dilim kızartıp üzerinede kıymalı sos ilave edip biraz pişirir yada fırına verirsin.. yada tavukları kuşbaşı yapıp patlıcanlarla pişirebilirsin.. kolay olanlar bunlar afiyet olsun şekercim.. aksiyona gelincede evet ya orda yanılmışız ben hep aksiyon olur sanıyodum ama oolmuyomuş yaşayanların söyledikleri doğruymuş ama yaşamadanda bilinmiyomuş.. ama varya hgerşeye rağmen çok güzel bişeymiş evlilik artık tek başıma uyuyamam heralde hiç
çeneye başladım yine ne hikmetse eşim pc ye oturunca bozuluyo anlamadım gitti ya kıskanıyomu ne beni pc den kaydirigubbakcemile
pamugum evet ya iyi oldu....bende sıkılıyodum....bu arada hakikaten aksamları nete girdigimde benimkide bi triplere giriyo......nedense....jnaz canım ya seni de cok özledim....karsılasamıyoruz bi türlü....neyse kızlar bugün evliligimiz 2. ayında güzel bi masa hazırlayıp sürpriz yapıcam 1. ayında eşim yapmıştı bugünde ben yapıcam....:) hepinizi kocaman öptüm....
güzelim bende o kadar çok özledimki seni bol bol sohbet etmek istiyorum ama bi türlü fırsat bulamıyoruz malesef . yarında bizim ikinci ayımız dolacak inşallah ama sanki senelerdir evliymişiz gibi hissediyorum bazen o kadar çok benimsedimki evimi ve eşimi :asigim: