2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

alışırsın bitanem üzülme evden çıkarken hangimiz ağlamadık hangimiz üzülmedikki ama inan çabuk geçecek.ankaranın neresinde tatlım evin.ankara güzeldir çabuk alışırsın merak etme ailen gelir sen gidersin araya özlem girince ilişkilerde çok çok güzel oluyora.s.

jnaz geçmiş olsun hayatım ya bi doktora falan görünsen böyle olmayacak hem yat biraz dinlen ayakta atlatamazsın eşini dinlea.s.

canım ya inşallah dediğin gibi alışırım.. evim sincanda 12. caddede önce kötü gelmişti açıkçası sincan ama alıştım yerleştirince güzel oldu şimdi özledim bile evimi :)

mısracım 23 ocakta bitiyo okulların ilk günü.merak ettim nişanlın öğretmen mi o nedenle mi soruyosun

infanta ve rainofabril canım bende pek yemek yapmasını bilmiyroum,yapsamda bin bir zorluklarla,hele düdüklüyü hiç kullanmadım.patlamasından korkuyorum,nasıl kullanacağımıda bilmiyorum,mercimek çorbasını yapmadım içine ne konuyor sadece onu biliyorum :eek:
jnaz canım niye düzelemedin hala anlıyorum,tabi misafir gelince haliyle mutfağa geçip hizmet ediyosun tabi evin hanımı olunca.annelerimiz olsa hiç bişeyimiz kalmazdı senağlama elin oğlu gelsin alsın :eek:
infantacım evine bakmıştım önceden bilhassa salonun ve yatak odan çok hoş canım,Allah ağız tadıyla oturtmak nasip etsin,bu arada canım sen misafir ağırlayınca bana fenalıklar geliyor,aynı tarihte evlendik ya,biran önce hazırlık yapıp bazı girişimlerde bulunmam gerekiyor cokacimcoook
yaralım rezil olmazsın merak etme,maşallah çok beceriklisin sen,kendimden çok güveniyorum sana:lepi:
çakırgözlüm 3 hafta çoğu gitmiş,azı kalmış.inşallah sıcacık yuvanda mutlu olursun,
türkiyem evet biz evlendik sıra mısra ve çakırgözlüde
bu arada mızmız naptı acaba

Dirimcim yemek yapmayı fazla bilmiorum ama tariflerle yapmaya çalışıyorum işte düdüklüden patlıycak die korkmuyom ama mercimek çorbası pişirirken bi kaç kez düdüklüden ağzı kapalıyken mercimek çorbası fışkırmıştı duvarlar batmıştı ve çok korkmuştum:1shok: tek sorun o ama cidden güzel pişirio cokacimcoook

iyi geceler kızlarr
bugün kayınvaldemlerle adapazarı merkeze gittik eşimin dayısına . döndüğümde eşim evdeydi ve işin kötü tarafı oda grip oluyo galiba :KK43:
ama şimdi sinir olmuş durumdayım çünkü az önce tlf geldi ve sevgili eşim gitmek zorunda kaldı:kızgın: şu insanlar çok anlayışsız kızlar yaa pc si bozulmuşmuş tamam işi bu eşimin ama bu vakitte de çağrılmazki ... neysee...
yaralımm bitanem hadi kolay gelsinn sana çok güveniyorum inşallah çok güzle olacak yemeklerin :içelim:
infantacımm çok haklısın diyorum hayatım a.s
pamukşekercim hadi hayırlısı güzelim bende çeyizi yerleştirdikten sonra bir an önce evime yerleşmeyi istiyodum a.s
mısracım malesef bilmiyorum :KK43:
çakırgözlüm hadi hayırlısı bitanemya ne güzel az kalmış inşallah herşey gönlünce olur :Saruboceq:
rainofapril ve infanta ŞenizŞeniz

jnazcım ne güzel yerleştin alıştın bile evlilğe gezmelere gitmeler filan maşallah :)

son haftama girmiş bulunuyorum bende çabuk geçicek sanırım heyecan dorukta haftaya bugün bu saatlerde evli olucam Allah izin verirse :)

pamukşekercimm sorma tatlım zaten gelen giden ve gezmelerimiz hiç bitmiyo yarın akşam yemeğe davetliyiz :)
inşallah hayırlısıyla atlatırsın kınayıda düğünüde canım ve gönlüne göre olur herşey ...

Geldim kizlar
oncelikle soranlara cevap olarak "zafer benim oleyyy" diyorum hihoyyyt
iyiyimisin ? benim haftasonum çok guzel geçti..
cumartesi gunu basardim, yemekleri, pastalari,..herkes çok memnun ayrildi evimden :içelim:
pazar gunu esimle koyu bir temizlige giristik, inanin çok guzel temizlik yapiyor yaa sositososito
sonra beni aksam uzere sinemaya goturdu...sonra pizza aldi bana ve eve geldik
yine super bir film izledik ve yattik iste...
yeni bir haftaya merhaba diyoruz...
bu hafta pamugum evleniyor :1hug:
hadi bakalim kolay gelsin herkese
operim seni canlarim kocaman kocaman Şeniz

my.php

Son düzenleme:
yaralımmm canım çok sevindim yaa hem biz sana demiştik dimi:)
çakırgözlüm evin hayırlı olsun bitanem ağız tadıyla oturun inşallahh
bu arada kızlarr size bişey danışacağım. malesef benim yemek odası takımım ve sandalyelerim istediğim renkte ve modelde olmadı . biliyosunuz özel yaptırmıştık neysee konsolda ve gümüşlükte yapabileceğim bir şey yok ama sandalyelerimi değiştirmeyi düşünüyorum . mobilyacıyla görüştük bize bu sene zıt renkler moda olduğu için öyle yaptığını ama memnun değilse değişebileceğini söyledi. şimdi size tekrar resmi kopyalacağım . sizden yardım istediğim konu ise mobilya rengi belli ama derinin rengine karar verememen sizce krem mi gümüş mü olsun ? gümüşü düşünmemim nedeni koltuklarımın yastıklarında gümüş var

canım sandalyelerin sanki biraz olsun evi karanlık göstermiş,koltukların ne renk?bence sandalyenin rengi,koltukla aynı olmalı,gümüş rengi kırlentlerin fazlaysa olabilir,koltuğu göremediğim için fazla bir şey söyleyemiyorum
çakırgözlü bekliyoruz resimlerini merak ettim şimdi :dance:
rainofapril ilk defa duydum fışkırdığını,neden acaba,bunuda duydum ya uzun bir süre kullanamam heralde,
pamukşekeri 1 hafta kalmış,haftaya bu zamanlar evlenmiş oluyorsun,aklıma eski günler geldi,mazide kaldı artık :nazar: dile kolay 1 ay oldu kaydirigubbakcemile3
mısracım hiç bilmiyorum ne zaman kapanıyor

ImageShack - Image Hosting :: resim6070fc7.jpg
ImageShack - Image Hosting :: resim6071il3.jpg

koltuklarım böyle dirimcim çeyizde çekilen resimler olduğu için pek düzgün değil :)
kremi düşünmemim nedeni de halıya ve perdeye uyumlu olurmuş gibi gelmesi güzelim bide normalde perdelerin kanatları var ama krişlerden dolayı takamadık oda krem ve kahve. belki bayrama takarım diye düşünüyorum .
malesef son anda salon takımımız değiştiği için böyle alakasız oldu :KK43:

canım perdelerin kanatları kremse,krem hoş durabilir,
salonunu perdelerin kanatları olmadan düşünürsem,koltukların koyu renkte olduğu için sadalyelerin krem çiğ durabilir,anlamadığım sandalyelerin üstünü neden kırmızı yapmışlar.canım krem olursa sandalyenin tamamı mı krem yoksa sadece kırmızı olan yerlerimi krem olacak?neden lila düşünmüyorsun sandalyelerin kırmızı olan yerleri lila olabilir,

ImageShack - Image Hosting :: resim6070fc7.jpg
ImageShack - Image Hosting :: resim6071il3.jpg

koltuklarım böyle dirimcim çeyizde çekilen resimler olduğu için pek düzgün değil :)
kremi düşünmemim nedeni de halıya ve perdeye uyumlu olurmuş gibi gelmesi güzelim bide normalde perdelerin kanatları var ama krişlerden dolayı takamadık oda krem ve kahve. belki bayrama takarım diye düşünüyorum .
malesef son anda salon takımımız değiştiği için böyle alakasız oldu :KK43:

canim...kendi fikrimi soyluyorum...ne krem...ne gumus...ben sahsen lila yapardim.
kesinlikle koltuklarina uyan renktir.
yinede sen bilirsin tabi...ben sahsen lila yaptirirdim
optum bebis a.s.

uff ya beceremedim valla kıslar
çok resim yok 2 tane ama sizle paylaşmak istiyordum
öğrenmeye çalışıyorum.

yaralım çok sevindim misafirleri sorunsuz atlatmana
darısı bizlere.

canım perdelerin kanatları kremse,krem hoş durabilir,
salonunu perdelerin kanatları olmadan düşünürsem,koltukların koyu renkte olduğu için sadalyelerin krem çiğ durabilir,anlamadığım sandalyelerin üstünü neden kırmızı yapmışlar.canım krem olursa sandalyenin tamamı mı krem yoksa sadece kırmızı olan yerlerimi krem olacak?neden lila düşünmüyorsun sandalyelerin kırmızı olan yerleri lila olabilir,

ahh ahh bitanem bide ben bilsem kırmızı ne alaka derisi mürdüm ahşap kısımlarıda kırmızı mobilyacının bahanesi de mobilya fuarında görmüş bu sene zıt renkler modaymışta ondan yapmışmış çeyizde görünce şok geçirmiştim resmen. eğer krem olursa da derisi krem ahşap yerleride masanın renginde olacak canım . bak lila hiç aklıma gelmemişti CADIARZU

canim...kendi fikrimi soyluyorum...ne krem...ne gumus...ben sahsen lila yapardim.
kesinlikle koltuklarina uyan renktir.
yinede sen bilirsin tabi...ben sahsen lila yaptirirdim
optum bebis a.s.

yaralım tatlım hiç düşünmemiştim ben lilayı . şimdi mobilyacıda siz rengi söyleyin yaptırayım demiş . o zaman bi gidip elindeki renklere bakayım. sonra lila diyipte yine alakasız bişey çıkmasın
bende öpüyorum şekercimm Şeniz

X