2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

ben geldim kızlar geçmişi okuyamadım hemen atladım ):

evimi yerleştirdik güzeloldu ama zor oldu şehir dışı olduğu için..

nikah işlemleride tamamlandı 30 kasım 15 30 da ankara sincan nikah salonunda nikah 29 kasımda kına var.. son 10 günüm kaldı yani..

zormuş vede güzelmiş evimin resimlerine baktıkça özledim perdeler bugün takılıcaktı artık gelin gittiğimde görücem inşallah..

işte böyle umarım hepiniz iyisinizdir kızlar..

nikah işlemleride tamamlandı 30 kasım 15 30 da ankara sincan nikah salonunda nikah 29 kasımda kına var.. son 10 günüm kaldı yani..

zormuş vede güzelmiş evimin resimlerine baktıkça özledim perdeler bugün takılıcaktı artık gelin gittiğimde görücem inşallah..

hoşgeldin canıma.s.
çok az kalmış gerçekten umarım herşey istediğin gibi olur
dediğin gibi zor ama çoook güzel..
sen bide evine gir bakalım bi daha çıkmak istiyormusun.

kızlarrrr hepsini okudum yavas yavas alışıyoz evlilige bakıom:) bende anlatımm sabahh kalkıyoz güzel bi kahvaltı arkasından evi topluyorumm bulasık camasır:) sonra işe gidiyoruz iş yeri benim oldugu için rahatım anlıyacagınız sabah cok iş olmuyo diye kocacıgımla kahvaltı keyfi yapıyoz bu hafta 3-11 calıstı aksam yemek işim yoktu bidahaki haftaya 7-3 olcak ozaman da kahvaltı olmucak yemek olcak:) tabi ben yine yaptım bişiler hamur işleri kekler felan zaten yemek yeme özürlüyüz hiç bişey yemiyo ver makarna kızartmayı baska bişey istemiyo:) sakın sanslısın deme cunku ben alısmısım hep sebze yemeklerine 2 kilo almısım bile:S o işteyken canım kaynanacııımm beni bırakmıyoo her aksam onlara gittim sayılır sıkılmayım diye cagırıyo zaten kalabalık bi aile her aksam okey tombala cümbüş yanii.nişanlıyken babam göndermezdi geceleri kayınvalidem aradı bizi kızın benim kızım oldu bak burda sen catla dedi baya bi gülüştüler:)bu aksam hafta tatili kocacıgımın beim aileme gitcez yemegee :)bugünde yırttım yemekten:) böle işte kızlar

ohh negüzel vakit geçiiryorsun darısı bizlere.
niye evlenince hemen kilo
alıyorz biz ya.
mutlu olmana çok sevindim canım.

çok az kalmış canım hadi gözün aydın.

oyy pamugum benim guzel arkadasim
çok az kalmis :çok üzgünüm:
insallah mutlu olursun bitanem :1hug:
konyamizi da terkediyorsun haa..kiz son kez benim için çamlica da bi çay içsene yaaa, sonrada hani su meshur çigerci varya, alaaddin'in karsisinda, orda birde tabakta durum tavuk ye, (oda benim için cokacimcoook)
ahh ahhh....guzel heyecanlar bunlar...
ben hala koyamadim resimlerimi yaa :mymeka:
insalalh tez zamanda hadi optum seni seker

merhaba kızlarr
nasılsınız bugün . ben hiç iyi değilim kızlaryaa öksürüğüm azalacağı yerde artıyo , ilaç içmekten ıhlamur içmekten bi hal oldum. bide yatma huyum olmadığı için eşimden azar işitiyorum dikkat etmiyosun kendine diye. bugün ültimatomu verdi gitti ara ara gelip kontrol edecekmiş :)
yaralımm aman güzelim sakın kötü falan olma tamam mı zaten duygusalsın yavaş yavaş alışacağız bizde .
dirimcim çok iyi diyosun bence de hayatım sadece kağıt üzerinde değişiyo o kadar ...
infanta canım bende çok istedim soyadımı kullanmayı ama uyuz eşime kabul ettiremedim bi türlü
pamuk şekerimmm canımm hoşgeldin ne kadar az kalmış bitanemya inşallah çok güzel geçer kınanda düğününde merakla bekliyorum resimleri

izmir hayalcim ne güzel anlatmışsın öyle tatlım ama kızların dediği gibi alıştırma sen eşini zorda olsa damak tadını değiştirmesi lazım :)
kızlaryaa bu arada bugün tam bir ay oldu ve bende 3 kilo almış durumdayım inanılmaz sinir bozucu bir durum eşimle birlikte tv karşısında abur cubur yiyip duruyoruz tamam o da aldı ama benim bir an önce vermem gerekiyo :KK43:

jnaz canım ilaçlarda mı fayda etmedi,eşin doğru söylüyor bak dinlen azcık a.s
herkes aynı dertten muzdarip :eek: mesela balayında bayağı bir ipin ucunu kaçırmıştım,hepsinden tadayım diye ye ye... kaydirigubbakcemile3
kaç kilo aldım acaba kafamçokkarıştı
bende eşime duygu sömürüsü yaptım,kızlık soyadı için.önce nerden çıkartıyorsun,alla alla dedi.baktım nikah başvurusunda kendi dolduruyor formu kaydirigubbakcemile3 sesimi çıkarmadım tabi,yaşasın kötülük süprizzzzz
kızlar aklıma ne geldi düğün cd'sinden resim çıkartabilirmiyiz?bilginiz varmı?

jnazcım canım üzldüm hastalığına doktora vs göründün mü ıhlamurla geçmez ki öksürük üstelik ciğerlere inmişse Allah korusun.
soyadı konusu konuşuluyo ben hiç düşünmedim kendi soyadımı kullanmayı üstelik adım ve soyadım kafiyeli birbirlerine yakışıyolar:)) ama eşinin soyadını yalnız taşımakta bi güzellik yaa

yaralım senin dediklerini yersem ben ne olurum hiiih 2 kilo gitmesi lazım son 10 günde oy oyyy... ama söz bayrama geldiğimde gidip eyrim orda :) balon gibi şişiceksin diyo müstakbel eşim özellikle bindallı beli lastikli göbüş var gibi gösteriyo o yüzden stresa oldum kilo almamam lazım aksine iştahım açıldı :) konyamızı terketmek çok züüyo canım ya alışamadım ben ankaraya tuhaf şehir ama Allahtan evim çok güzel şükür..

elacım canım saol inşallah dediğin gibi olur ama yinede ben çokkk ağlıycağıma eminim umduğum gibi olmaz inşallah .. ahsret zor görünüyo ama güzel olan tarafıda ona olan hasretlik bitecek..

çakırgözlüm saolasın canım..

jnazcım saol bitanem resim koyucam koymasındada nişanlım müsaade etmiyo tembihleyip duruyo düntyalar güzeliyimya nazar mazar değer belki :lepi:kaydirigubbakcemile3 sanada çok egçmiş olsun canım ya dikkat et hemen iyileş emi a.s.

ya cidden çok zormuş misafir gibi son günelr insanın boğazına bi düğüm var hep nası alıştınız kızlar ya siz şimdiden içime batıyo :çok üzgünüm:

Yeni evleneceklerin Allah yardımcısı olsun valla havalarda iice soğudu hastalık kapımızda kızlar benim de alerjik nezlem var hergün nezleyim ama bunada şükür Allah beterinden korusun jnazcım sanada çok geçmiş olsun :)

Yeni evleneceklerin Allah yardımcısı olsun valla havalarda iice soğudu hastalık kapımızda kızlar benim de alerjik nezlem var hergün nezleyim ama bunada şükür Allah beterinden korusun jnazcım sanada çok geçmiş olsun :)

geçmiş olsun canım.

sonbahar gelinleri tek tek evlendi
ben mısra kate kaldık
evlenecek olanların arasında.

pamukşekeri canım zaman çabuk geçiyor.25 gün oldu evleneli ben hala alışamadım.düğünden önceye dönmek,ailemle olmak istiyorum.çok özlüyorum ben ya.Allahım çok şükür eşimle problemimizde yok şimdilik.
Evlilik hayatımda verdiğim ön önemli,en büyük kararmış.bazen evlendiğime şaşırıyorum.hayretler içersinde kalıyorum.gerçi şimdi yada sonra elinde sonunda olacaktı..

tşk ederim çakırgözlü :) Bi kaçgündür evime gidemedim bi kayınvalidemlerde kaldık bi annemlerde derken acaip özlemişim evimi ya evlilik zor ama kendi evin yuvan eşinin olması çok güzel bi duygu :)

Evet bizim de az kaldı çakırım birde şu mobilyalar pahalı olmasa :KK43:((( Umarım bu yıl bitmeden evlenirim.Sevgiler...

Evet bizim de az kaldı çakırım birde şu mobilyalar pahalı olmasa :KK43:((( Umarım bu yıl bitmeden evlenirim.Sevgiler...

inş. canım.
dediğin gibi herşey çok pahalı.
Allhım yardım etsin
borçsuz evlenemk mümkün değil bu zamanda.

yaralım senin dediklerini yersem ben ne olurum hiiih 2 kilo gitmesi lazım son 10 günde oy oyyy... ama söz bayrama geldiğimde gidip eyrim orda :) balon gibi şişiceksin diyo müstakbel eşim özellikle bindallı beli lastikli göbüş var gibi gösteriyo o yüzden stresa oldum kilo almamam lazım aksine iştahım açıldı :) konyamızı terketmek çok züüyo canım ya alışamadım ben ankaraya tuhaf şehir ama Allahtan evim çok güzel şükür..

elacım canım saol inşallah dediğin gibi olur ama yinede ben çokkk ağlıycağıma eminim umduğum gibi olmaz inşallah .. ahsret zor görünüyo ama güzel olan tarafıda ona olan hasretlik bitecek..

çakırgözlüm saolasın canım..

jnazcım saol bitanem resim koyucam koymasındada nişanlım müsaade etmiyo tembihleyip duruyo düntyalar güzeliyimya nazar mazar değer belki :lepi:kaydirigubbakcemile3 sanada çok egçmiş olsun canım ya dikkat et hemen iyileş emi a.s.

ya cidden çok zormuş misafir gibi son günelr insanın boğazına bi düğüm var hep nası alıştınız kızlar ya siz şimdiden içime batıyo :çok üzgünüm:

alışırsın bitanem üzülme evden çıkarken hangimiz ağlamadık hangimiz üzülmedikki ama inan çabuk geçecek.ankaranın neresinde tatlım evin.ankara güzeldir çabuk alışırsın merak etme ailen gelir sen gidersin araya özlem girince ilişkilerde çok çok güzel oluyora.s.

jnaz geçmiş olsun hayatım ya bi doktora falan görünsen böyle olmayacak hem yat biraz dinlen ayakta atlatamazsın eşini dinlea.s.

canım benim gerçekten az kaldı allah yardımcınız olsun
umarım herşey istediğin gibi olur
herşey ateş pahası ama allah yardım ediyor
çakırgözlününde dediği gibi borçsuz evlenmek imkansız
ama huzurun mutluluğun yerinde olduktan sonra borç dediğin ne ki yavaş yavaş bitera.s.

kızlar hepinize mutluluklar diliyorum ve birşey rica ediyorum evlendiniz tecrübelisiniz bu haftasonu süpürge alıcam ne tavsiye edersiniz?

kızlar hepinize mutluluklar diliyorum ve birşey rica ediyorum evlendiniz tecrübelisiniz bu haftasonu süpürge alıcam ne tavsiye edersiniz?

ben daha evlenmedim ama
ben arçelikten aldım
torbalı olanları tercih etmiştim ben.
annem evde menmun diye onunkinden aldım bende.

X