Ay kızlar bayram süresince ayrı kaldım sizlerden ama takip ettiğim kadarıyla herkes tam gaz hazırlıklar devam ediyor, hatta aranızdan gelin gidenler de olmuş
İnanın sizin zamanınız yaklaştıkça ben heyecanlanıyorum.
Benim düğünüm kasım sonu idi ama bir aksilik yüzünden aralık ayına ertelenecek maalesef 
Mobilyaların siparişini verdik bayağı salonun mobilyası bitti, oturma odasına bir köşe takımı aldık.
Halı avize perde filan var ama vaktim artına bayağı rahatladım, yavaş yavaş halledeceğim artık.
Yatak odasına bir türlü karar veremiyorum kızlar ya…
Bu arada aranızda kuzu postu veya deri türevi halı alan, kullanan var mı? Ben salona düşünüyorum ama kullanışı konusunda hiçbir fikrim yok
Gelinlik benim için çok büyük problemdi onu da beğendim gibi ama hep Fransız danteli ve ışıltılı şeyler istiyordum ama çok başka bir şey giydim çok beğendim ama karar veremiyorum, sonradan pişman olmak istemiyorum sonuçta bir kere giyilecek bişey.
Çok konuştum kızlar ama bayağıdır uzak kalmışım sizden tutamıyorum kendimi. Mız mızı cım gelinliğin sana çok çok yakışmış Allah mutlulukla giymeyi nasip etmiştir inşallah(sanıyorum senin düğünün oldu), senin gelinliğini sanki bir yerde gördüm nerde diktirdin acaba ?
Jnaz cım hoş geldin şekerim hakikaten yokluğun anlaşılıyor.
Katre im sen de yıpratma kendini bence bırak aileler çözsün siz arada kalmayın
Pamukşeker cim çok geçmiş olsun Allah bununla geçmiş etsin güzelim inşallah bir an önce iyileşirsin.
Jnaz cım güzelim eminim çok gerildin ama gelin alam konusunun nesini olay yaptınız anlayamadım ama bence biribirinizi kırmayın
Hepinizi çok öpüyorum