2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

kızlar bugun son nete takılmam bırdaha zor gırerım zatı yarın dugun bugun kına evde de net olmuyacak artık babamlara geldıgımde gırebılırım hepınız hakkınızı helal edın cok yardımızı cok destegınızı gordum canlarım benım Allahım hepınızı korusun mutluluklar versın

dua edın canlarım hava guzel olsun guneslı olsun sıcak olsun metorolojıde 26 derece dıyor

günaydın kızlarr
prensesa canım ramazan ve bayram girince bende anlayamadım nasıl geçtiğini ve sanki hiçbişey yetişmeyecek gibi geliyo :) benden bir hafta önce evleniyosun sende inşallah herşey dilediğin gibi olur ...
mızmız cım canım benim ne demek sende hakkını helal et inşallah hava çok güzel olur ve güzel haberlerini alırız hem bi bakarsın nette bağlatırsınız eve bellimi olur :)

benide unutmuşlar 25 ekimde de ben evleniom :) mızmız güle güle canım allah hakkında hayırlısını versin inş. havalar güzel olur hepimizin düğününde ya

mız mız mutluluklar sımdıden..bixe de az kaldı sanırım ölücem sadece son 9 gün ..-tatlicadiarzu-

evett güzel sonbahar gelinleri :CüvCüv: makyaj hakkında biraz bilgi verim öyle yeşildi maviydi far yokmuş bu senee simli bir baz ve takma kirpik olucak benımki tüm yüzümde simler ve şeftali tonlarında allık ve ruj :asigim:
sevmiyorum öyle kıprımızı dudaklar yogun makyajla-tatlicadiarzu- gelinligin içinde saflık belli olamalı bunu yansıtmalı bence makyaj fıkrınız olsun dedim

buarada soonnnnnnnn 8...........a.s.

şafak 8 diceksin yakında :))))

bende şafak sayıyodum taki 25 eylül akşamına kadar 25 ekimdeydi düğün. trafik kazası geçirdim kolum kırıldı 25 eylül perşembe akşamı. kolum alçıda parmağım dada kırık var. düğün tarihi yarınki rontgenlerden sonra belirlenecek. ufalanmış bi kırıkmış o yüzden zor iyileşirmiş inşallah bu ay sonuna çıkar alçım 15 kasıma OLUR DÜĞÜNÜMÜZ.. NEYSE BUNADA ŞÜKÜR UCUT Atlattım rabbim hepimizi görünmez kazalardan korusun..

pamukşekercim çok geçmiş olsun canım bende merak ediyodum seni çok üzüldüm inşallah bir an önce iyileşirsin:Saruboceq:

pamukşekercim çok geçmiş olsun canım bende merak ediyodum seni çok üzüldüm inşallah bir an önce iyileşirsin:Saruboceq:

saolasın jnazcım buda geçecek inş. zor bi dönem anlık bişey.. rabbime şükür yinede.. artık sizi takip edip tecrübelerinizden faYDALANIRIM bende..

saolasın jnazcım buda geçecek inş. zor bi dönem anlık bişey.. rabbime şükür yinede.. artık sizi takip edip tecrübelerinizden faYDALANIRIM bende..

canım benimm vardır her şerde bir hayır hiçbirimiz yarın ne olacağını bilmiyoruzki o kadar dua ediyorumki bi aksilik çıkmasın diye ama kısmetimizde ne varsada onu yaşayacağız ...
hep birlikte atlatırız bugünleride inşallah ...

kızlar bana dua eder misiniz 2 gündür gelin alma olayı yüzünden nişanlımla tartışıyoruz ve ortak bir nokta bulamıyoruz felaket inat etmiş durumda ve ciddi ciddi vazgeçmek geliyo içimden ...

benim de düğünüm 1 kasımda, evimizi hazırlıyoruz son sürat, zaman nasıl geçiyor anlamadım valla. şu 4 dört hafta da çabucak geçse

kızlar bana dua eder misiniz 2 gündür gelin alma olayı yüzünden nişanlımla tartışıyoruz ve ortak bir nokta bulamıyoruz felaket inat etmiş durumda ve ciddi ciddi vazgeçmek geliyo içimden ...

canım ya düşünme hemen öyle bulunur ortak nokta üstüne gitme.. bu aşamya gelene kadar neler yaşadık bunlarıda atlatıcaz inşallah.. sabır canımcım..

günaydın arkadaşlar
bayram boyunca giremedim
özledim sizleri

evlenen arkadaşlarımız olmuş
hepside mutlu huzurlu olur inş.

benimde az kaldı
eşyalar ekim 20 den sonra eve gelecek

pamuk şeker geçmiş olsun arkadaşım
Allahım aksiliklerden korusun
öptüm hepinizi

pamukşeker geçmiş olsun cnm acil şifalar dilerim ALLAH daha beterinden saklasınn
jnaz stres sınır yüzünden bize bazen tartısıyoruz herşey yoluna gırer ALLAHIN İZNİYLE
:1hug:
çakırgözlu cnm senınde az kalmıs allah yardımıcımız olsun ev kurmak zor :1hug:

nefin hoşgeldın aramızaa.s.

bu arada evlenen arkadaşlar inş çokk çook huzurlu mutlu bir yuvaları olur mutluluklar diliyorumma.s.:Saruboceq:
bugün çok işim var kızlar gelinlik alınıcak,evi yerleştircem hepinizi öpüyorum kolay gelsina.s.

pamukşeker cim geçmiş olsun canım Allah daha beterinden saklasın iyileşir inş kolun.
jnaz cım ya biraz daha sabır.hem seni vazgeçmeyi düşündürecek kadar büyük mü olay tam olarak ne.ben de evlenme yolunda zorlu aşamalardan geçiyorum eminim ki sen de çoook aşamalardan geçmişsindir bu son viraj şeytanın vesvesesine uyma hallolur inş:)

Ay kızlar bayram süresince ayrı kaldım sizlerden ama takip ettiğim kadarıyla herkes tam gaz hazırlıklar devam ediyor, hatta aranızdan gelin gidenler de olmuş
İnanın sizin zamanınız yaklaştıkça ben heyecanlanıyorum.
Benim düğünüm kasım sonu idi ama bir aksilik yüzünden aralık ayına ertelenecek maalesef 
Mobilyaların siparişini verdik bayağı salonun mobilyası bitti, oturma odasına bir köşe takımı aldık.
Halı avize perde filan var ama vaktim artına bayağı rahatladım, yavaş yavaş halledeceğim artık.
Yatak odasına bir türlü karar veremiyorum kızlar ya…
Bu arada aranızda kuzu postu veya deri türevi halı alan, kullanan var mı? Ben salona düşünüyorum ama kullanışı konusunda hiçbir fikrim yok
Gelinlik benim için çok büyük problemdi onu da beğendim gibi ama hep Fransız danteli ve ışıltılı şeyler istiyordum ama çok başka bir şey giydim çok beğendim ama karar veremiyorum, sonradan pişman olmak istemiyorum sonuçta bir kere giyilecek bişey.

Çok konuştum kızlar ama bayağıdır uzak kalmışım sizden tutamıyorum kendimi. Mız mızı cım gelinliğin sana çok çok yakışmış Allah mutlulukla giymeyi nasip etmiştir inşallah(sanıyorum senin düğünün oldu), senin gelinliğini sanki bir yerde gördüm nerde diktirdin acaba ?
Jnaz cım hoş geldin şekerim hakikaten yokluğun anlaşılıyor.
Katre im sen de yıpratma kendini bence bırak aileler çözsün siz arada kalmayın
Pamukşeker cim çok geçmiş olsun Allah bununla geçmiş etsin güzelim inşallah bir an önce iyileşirsin.
Jnaz cım güzelim eminim çok gerildin ama gelin alam konusunun nesini olay yaptınız anlayamadım ama bence biribirinizi kırmayın
Hepinizi çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…