2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

iyi akşamlar kızlarr
nasıl yorgunum anlatamam ayaklarımın altı yanıyo bugün çarşıya çıktık annemle yatak örtümü aldım , tekrar halıcıya gittim daha önce almıştım biliyosunuz ama eve gelmemişti tabi ben salon halısında tekrar karar değiştirdim salonuma pek uymayan ama benim çok beğendiğim bi halı oldu zaten daha önce gördüğümde de çok hoşuma gitmişti o yüzden bu olsun dedim
ve en sonunda mutfağıma da masa sandalye kare ahşap açılır kapanır olanlardan aldım aslında gönlümde cam almak vardı ama ebatları o kadar büyükki benim mutfağıma göre o yüzden böyle oldu ama kullanışlıda oldu bence artık diğeri kısmetse kendi evime ...
sizler nasılsınız ?
sumakçım sende hoşgeldin aramıza Şeniz

İzmir'e geliyorum..Aliağa'ya

zaten kendım de İzmir!liyim akrabalarım uzak olsa da oradalar ama neden boyleyım anlamıyorum

Selamlar hanımlar, kendi evlerinde "misafir" olan sonbahar gelinleri -tatlicadiarzu-
Ben de artık misafir olarak adlandırılmaya başladım akrabalar arasında, e düğüne 1 ay kaldı, Evi tuttuk çok şükür, daha mobilya, beyaz eşya almadık, burdaki hızlı gelinlere bakınca galiba biz çok yavaşız :bbo: Neyse hanımlar, asıl meseleye gelelim, Biz şimdi evi döşiycez ama bu ev 2 yıllık kalacağımız bir ev olucak. Nişanlım nasipse eğitimini yurtdışında devam ettirmek istediği için, bu ihtimali göz önünde bulundurarak mobilya almayı düşünüyoruz, yani 2 yıl sonra yurtdışı imkanı olduğunda ya bi depo bulucaz eşyaları koymak için ( ki bunu ben istemiyorum) ya da ihtiyac sahibi insanlara dağıtıcaz.. ( Eğer bir aksilik çıkar da yurt dışına gidemezsek o vakit eksiklerimizi tamamlarız diye düşünüyoruz )
Neticede sizlerden öneri bekliyorum, Mesela yemek odası alıcam, gümüşlük ve aynalı dolap kısmını almasam daha mantıklı değilmi, o ikili vitrin ve masayı alsam yeter diye düşünüyorum, ama acaba salon çok mu boş olur, bilmiyorum ki..
Hatta bulaşık makinesi de almasam diyorum ama annem almak istiyo, yani 2 kişiyiz zaten iki tabak için haftaiçi zaten makinayı acmam ,ancak haftasonları misafirden misafire acarım, yani 2 yıl için makina almama değer mi, bilmiyorum :uhm:

Hiç_ Kes canım hoşgeldin aramızaa.s.
ne güzel az kalmış seninde aslında çok fazla eşya almamanız sizin için daha mantıklı ilerde pişman olmazsınız eğer çok fazla eşyan yoksa dediğin gibi salona bi konsol ve masa yeter bencede ama bulaşık makinesinde annenin sözünü dinle ve al bence canım misafirden misafire desende sonuçta misafir gelince bi dünya bulaşık çıkıyo ve onlar gittikten sonrada o yorgunlukla bide bulaşık mı yıkayacaksın ?
bide şu misafir olma konusu benimde canımı çok sıkıyo kızlarya bayramda her gelen akrabamız aynısını söyledi hatta bazıları şafak kaç diyede sormadı değil
ve alakasız olacak ama size sormam gereken bişey var kızlar büyük bir ihtimal ya düğün günüm yada kınada regli olacağım ve adet geciktirici kullanıp kullanmamakta kararsızım normalde bu dönemlerde öyle aman aman sıkıntı çekmesemde gelinlikle çok zorlanırım diye düşünüyorum bide balayı var :uhm: sizce ne yapsam ve içinizde daha önce kullanan varmı ?

sağol jnazcım, demek bulaşık makinesi olmazsa olmaz diyosun, bakalım alıcaz gibi görünüyo, Ya çok zorlanmıycaksan ilaç kullanmasan daha iyi jnaz, ama tabi sen bilirsin .

sağol jnazcım, demek bulaşık makinesi olmazsa olmaz diyosun, bakalım alıcaz gibi görünüyo, Ya çok zorlanmıycaksan ilaç kullanmasan daha iyi jnaz, ama tabi sen bilirsin .

bana göre çok büyük bi ihtiyaç canım ama sen bilirsin tabikia.s
sancı çekermiyim bilmiyorum ama gelinliğim tek parça olduğu için zor olur diye düşündüm tatlım bakalım bi doktora danışmam gerekiyo yinede

slm kızlar yarın aksam kınam var ben hala sac modelını bulamadım

bugun ımam nıhakımız kıyıldı kızlar

mızmız cım canım hadi hayırlı olsun nikahta neler sordu hoca tatlım bi anlatırmısın

miz mizcim senin icin bi fikir olsun diye ekliyorum:

(kirmizi elbise biraz kina elbiseni hatirlatti bana :) ))

mızmız cım canım hadi hayırlı olsun nikahta neler sordu hoca tatlım bi anlatırmısın
cnm ılk basta erdem geldı ımam sey demıs kızımısın ısı varsa en yakın vekalet versın olede kıyılır demıs bende tamam dedım anlamadııgım ıcın sonra gıtmısler camıye ımam tam kıyacakmıs resmı nıkahı sormus olmayınca yapamam demıs baska bır ımama gıtmısler oda kızımız olmadan olmaz demısler benı aldırlar kostur kostur ellerımde ojler var sıldım abdest almak lazımmıs aldım camıye gıttık ımam soruyor adını soyadını babanın adını sonra ıste xxxxx kızı xxxx xxxx oglu xxxx kocalıga kabul edıyormusun dıyor sende ettım dıyorsun uc kere sonra o olaydan once soru soruyor ayyyyyyy heycan cokkkkkkkkkk kotu oldu gusul abdestının farzı fılan soruydu ayyyyyy herzamnkı seyı unuttuk ımanın sartını sordu allahım 5 tamamlaayana kadar canımız cıktı sankı cok zormus gıbı heycandan :bbo:

miz mizcim senin icin bi fikir olsun diye ekliyorum:

(kirmizi elbise biraz kina elbiseni hatirlatti bana :) ))

ay canım cok saol kırmızı evet benzıyor ben acık ıstıyorum dugunde topuz olacak ya barı kınada acık olsun dıyorum Allah razı olsun canım

mız mızcım sağol canımm Şeniz ne güzel telaşlarmış bunlar böyle bazı hocalarda bişey sormuyomuş diye duymuştum bende :uhm:
mutluluk reçetem sende çok sağol tatlım ellerine sağlık a.s.hepside birbirinden güzel modeller benim içinde fikir oldu kınam bayanlar arasında olacağı için yaptırmayı düşünüyodum

mehır sordu bırde ne ıstıyorsun dedı 100 gram altın dedım o olmadan olmazmıs

bisi degil canim benim allah mutlulugunuzu daim etsin Şeniz

mehır sordu bırde ne ıstıyorsun dedı 100 gram altın dedım o olmadan olmazmıs

evet canım bende biliyorum mehiri ama sen normal istemişsin zaten sanırım sizde pazarlık olmadı birde nikahta kızın şahidiyle erkeğin şahidi eğer miktar fazla gelmişse pazarlık ediyolar biliyomusun abimlerde öyle olmuştu yengem 500 gr altın istemiş sıkı bi pazarlıktan sonra 250 gr da anlaşmışlardı :)
bende sadece hac istemeyi düşünüyodum ama o zaten üzerimize farz olan bir ibadet olduğu için imkanlarımızda müsaitse gitmemiz gerekiyomuş o yüzden heralde 100 gr altım isterim bende

günaydın kızlarr pazartesi gelinligimi alcam evı yerleştircezz:teytey: ben anlamaıyorum zaman okadar çabuk geçiyorki bir stres ne yapıcaz nasıl yapıcaz diyee mızmız hayırlı olsun nikahin bizimkisini hoca kıymadı evlilik cüzdanı istedi mirmirmirmirdaha o vaar çok çalişamamiz lazım çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…