Selamlar hanımlar, kendi evlerinde "misafir" olan sonbahar gelinleri -tatlicadiarzu-
Ben de artık misafir olarak adlandırılmaya başladım akrabalar arasında, e düğüne 1 ay kaldı, Evi tuttuk çok şükür, daha mobilya, beyaz eşya almadık, burdaki hızlı gelinlere bakınca galiba biz çok yavaşız :bbo: Neyse hanımlar, asıl meseleye gelelim, Biz şimdi evi döşiycez ama bu ev 2 yıllık kalacağımız bir ev olucak. Nişanlım nasipse eğitimini yurtdışında devam ettirmek istediği için, bu ihtimali göz önünde bulundurarak mobilya almayı düşünüyoruz, yani 2 yıl sonra yurtdışı imkanı olduğunda ya bi depo bulucaz eşyaları koymak için ( ki bunu ben istemiyorum) ya da ihtiyac sahibi insanlara dağıtıcaz.. ( Eğer bir aksilik çıkar da yurt dışına gidemezsek o vakit eksiklerimizi tamamlarız diye düşünüyoruz )
Neticede sizlerden öneri bekliyorum, Mesela yemek odası alıcam, gümüşlük ve aynalı dolap kısmını almasam daha mantıklı değilmi, o ikili vitrin ve masayı alsam yeter diye düşünüyorum, ama acaba salon çok mu boş olur, bilmiyorum ki..
Hatta bulaşık makinesi de almasam diyorum ama annem almak istiyo, yani 2 kişiyiz zaten iki tabak için haftaiçi zaten makinayı acmam ,ancak haftasonları misafirden misafire acarım, yani 2 yıl için makina almama değer mi, bilmiyorum :uhm: