Katre'cim, sakin ol...once nisanlinla konus, sonra aileler araya girsin, fazla olacagina az alirsiniz, abartili dugun olacagina sade ama huzurlu bir dugunuz olur, hersey olacagina varir, ama dedigin gibi sanirim burada hepimiz ayni fikirdeyiz, nisanlilik donemininbu kadar zor oldugunu hiç birimiz tahmin etmemistik...bizler de neler neler yasadik...ne oldu ? bak iki arkadasimizi evlendiriyoruz yarin, haftaya bi arkadasla benim dugunum var...yani diyecegim hersey olur, hersey yapilir, yeter ki dialog olsun, hakkinda hayirlisi olsun. operim canim
Prensesa, canim benimde annem bir iki kere oyle soyledi bende aglayinca artik soylemiyor
insanin zoruna gidiyor ya, aslinda evet...biz bu hafta misafiriz :-( mesela yarin aksam baba ocaginda ki son cumartesi gecem olacak, :-(( allah bizlere sabir versin, allah pisman ettirmesin
Rainofapril, canim bayram çok çabuk geçti gerçekten insan hiç birsey anlamiyor felaket bir durum, ustelik dugun hemen bayram haftasi olunca, is guç hiç bitmiyor ve bu sefer bayramin tadi çikmadi maalesef
Ozicelcius, canim benim ozledim seni nasilsin ? nasil gidiyor hazirliklarin senin ? neler yapiyorsun ? ayni duygular içerisindesin biliyorum...insallah hersey gonlunce olur bitanem benim
Jnaz'cim canim arkadasim...imam nikahim benim dugunumde kiyilacak demek, beni dusun bende seni
evimin eksigi pek kalmadi sukurler olsun, çok az birsey kaldi alacagim onuda annemle yarin sabah erkenden alicam insallah...pazar gunude artik kapiyi kitleyecegiz ve bekleyecegiz
bende oyle evimi ozluyorum, evime gidince heyecanlaniyorum, evimi çok seviyorum, çok tontos bir evim var sukurler olsun, esyalarimi severek aldim, hepsi cici, diger yandan da baba ocagini birakip gitmek çok zoruma gidiyor...dusunsene...yeni bir hayat basliyoruz, asla eskisi gibi olmayacak hiç birsey...yuvamizin hanimi olacagiz, allahim bizlere huzur mutluluk nasip etsin, insallah hepimiz çok çok mutlu oluruz
evlenince de hepiniz girebilecekmisiniz nete ? onu sormaya unuttum
dugunulerimizi paylasalim, yeni yuvamizin ilk adimlarini paylasalim, hem hepinizi çok ozlerim aksi taktirde inanin...
hepinizi çok seviyorum, herkse kolay gelsin, yuzunuz hep gulsun kizlar, opuyorum kocaman sizleri