2008 ocak anneleri buraya

bebeq

tek gerçegim mert kaan`ım
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
18
0
38
2008 ocak annelrı dıe konu yoktu baktım umarım yalnıs bakmamısımdır burda 2008 ocak anlerıyle tanısıp bebeklerının gelısmlerı hakkında bılgı paylasımı yapmak ıstıyorum:ecrin_bebek:

slm kızım elif 4 ocak doğumlu.1 ay erken oldu.şuanda motor gelişimi,duygusal gelişimi, çok iyi maşallah.hatta yaşıtlarından ierde diyebilirim.konuşması mükemmel.3 kelimelik cümleleri bıraktık 4-5 cümlelere geçtik.bizim tek problemimiz yemek.yeme alışkanlığı sıfır.aylardır9-10 kg arasındayız.emiziğimiz vardı 5 gündür bıraktık.mama içiyodu bırakıp süte başladık.işe böle.sizinde paylaşımlarınızı bekliyorum.

slm kızım elif 4 ocak doğumlu.1 ay erken oldu.şuanda motor gelişimi,duygusal gelişimi, çok iyi maşallah.hatta yaşıtlarından ierde diyebilirim.konuşması mükemmel.3 kelimelik cümleleri bıraktık 4-5 kelimelikcümlelere geçtik.bizim tek problemimiz yemek.yeme alışkanlığı sıfır.aylardır9-10 kg arasındayız.emiziğimiz vardı 5 gündür bıraktık.mama içiyodu bırakıp süte başladık.işte böle.sizinde paylaşımlarınızı bekliyorum.

ocak anneleri tanışalım paylaşalım başlığını
açın biz ordayız bekleriz

benim oğlumda bir ay erken oldu aynen 10 bile değil ama yemesi iyi konuşması yok işte bizimde o sıfır
ocak anneleri tanışalım paylaşalım başlığını açın 2 yıldır ordayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…