tugba_a cım aynı durum bende de var.sol kasığım yaklaşık 7-8 gündür ağrıyor.adetime 4 gün kala fortel gebelik testi yaptım.ikinci çizgi çıktı ancak 5 dk olmadan tekrar gitti.böyle bir durumla karşılaşan varmı.Acaba erken mi yaptım yada biraz fazla su içimiştim o etkilemiş olabilir mi.yani fortel ne kadar güvenilir.kullanan varmı..inşallah en yakın zamanda hamile kalırız...
Cok sevindim, Allah razi olsun, bizede dua et.:)Nesemese ;arkadaşım Nisan ayı adaylarına beni de eklediin için sağol.Umarım en kısa zamanda herkesin gönlünde olanı hayırlısıyla verir Allah.Ben de inşallah bu listedeki arkadaşlar için ismen dua etmeye çalışıcam.ismen yapılan dualar daha akbul olur diyorlar.Hayırlısı bakalım...
Slm Kizlar Bugün Regli Günüm Ama Hala Tik Yok.kizlar önceki Adet Günlerimden 2 Gün önce Belirtiler Başlardi.ama Bu Ay Olmadi.hiç Yaşamadiğim şey Bugün Göğüslerime Ağri Sanci Gibi Vurup Geciyor.birde Yumurtaliklarima Iğne Batar Gibi Hafif Sanci Vurup Geçiyor.ümitlenmiyorum Ayrica Nasipte Varsa Olucaktir.ama Sizinle Paylaşmak Istedim Nedersiniz.acabami.lütfen Cevap.dua Edin
Kızlar ben bugün son adaçayımı içtim, bundan sonra adete kadar içmeyeceğim. Isı takibine devam. Aramızda hala hamiş yok mu? Bazı arkadaşlardan hiç ses çıkmaz oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?