- 3 Ocak 2008
- 9.630
- 144
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bugün bhk'nın bize verdiği güzel haberin aksine benim kötü bir haberim var. Çok üzgünüm, dün benim yumurtlama günümdü(18. günümdü) ısı takibime göre (sabah 36,1 iken bugün 36,6'ya çıktı çünkü). Eşimin bazı durumları yüzünden epeydir biraraya gelememiştik. Akşam yumurtlama günüm olabileceğini söylediğimde, uzak durmasının nedeni ortaya çıktı. Bebiş istemediğini itiraf etti senağlama, yani öncekine göre 180 derece dönüş yaptı. Daha çok erkenmiş (1,5 yıllık evliyiz, 5 yıldır bugünler için uğraşmıştık, her türlü güçlüğe rağmen). Zaten ben evlenmekte de acele etmişim, herşeyde acele ediyormuşum. Biliyorum aslında bunlar onun değil, ailesinin bana karşı fikirleri. Ama benim kimseye iyi niyetli yaklaşmaya gücüm kalmadı artık. Bebiş istemeyen bir adamın kucağına tutuşturacak kadar da çaresiz değilim şükür. Bu günden itibaren sorunları çözene kadar korunmaya karar verdim. Çözülürse tabi. Hakkımızda en hayırlısı olsun. Herşeye rağmen burda size destek olamaya devam edicem inşalah, dualarım sizinle. Sizin mutluluğunuz benim de mutluluğum. Bugünlerde çok sık giremezsem buraya lütfen listeyi sizler kopyalayın ileriki sayfalara. Hepiniz Yaradanım'a emanet olun kızlara.s..