- 26 Şubat 2008
- 3.621
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende varım merhaba canım 21 mart regli günüm olmasam bende eşimi müjdeyi vericem dua edin inşallahKızlar bugün itibari ile 30 umutlu anne adayımız ve bir annemiz var. Niye bu kadar sessiz herkes? Hani dualar nerde?
bende varım merhaba canım 21 mart regli günüm olmasam bende eşimi müjdeyi vericem dua edin inşallah
ya kızlar hüsrana uğradım ben.buay regl olmadım ve bikaç gün beklemeye karar vemiştim.Cumartesi test yaparım demiştim.Almaya fırsat bulamadım.ve bu gün regl oldum.Benim reglim hiç gecikmezdi.Kesin hamişim diye baya ümitlendim.Ama her ihtimale karşı test yapcam yarın.Çünkü az oldu,belki üstüne görmüşümdür diye.haber veririm.Şimdi çok ii anlıyorum hamiş olmak isteyipde her ay hüsrana uğrayanları.Çok zor bir gün geçirdim,allah hayırlısını versin hepimiz için.dualarım diğer bekleyenlerle olcak.
Ayrılıkk canım hiç canını sıkma, önemli olan öncelikle senin sağlığın. Hepimiz için en hayırlısı olsun. Biz de senin gibi ümitlendik ama olmadı, bunda da hayırlar vardır. Geçen sabah erken çıkmak istedim, otobüsü kaçırdım. Sonrakine bindiğim için kendime kızdım işe geç kalıyorum diye. Yolda önceki otobüsün kaza yaptığını trafik ekiplerini ve kalabalığı gördüğümde şükrettim. Bizler bazen sabırsız oluyoruz ama doğrusu elimizden geleni yapıp sonrası için dua etmek sadece. Hepsini atlatacağız İnşallah. Biz her zaman yanındayız a.s.
Canım ne zaman sizin için daha hayırlı ise o zaman olsun. Müjdeli haberini bekliyoruz süprizzzzz. Olmazsa da hiç üzülme, burası nisan ayı için hazırlandı zaten yerimseniben
kıssslarr slm ancak girebildim nete...sabahtan çok sancım oldu...gece desen ona kezaaa...tam dalmışım gece sabah ezanıyla bi sancı oturdum ağladım yatakta hüngür hüngür,bugüne kadar hiç böle olmamıştı sancım...eşim uyandı ben ağlarım o ağlar..onunda elinden bişey gelmiyo..bana sıcaksu torbası falan hazırladı...belimi ovarken sızmışım....tabi gün ağarmıştı en son....ayıptır sölemesi saat 11 de kalkınca duşa girdim,gezmeye gidecektim bugün,duştan çıktıktan sonra giyinirken banyoda bir kan boşaldı aniden bacaklarımın arasından afedersiniz sanki idrar gibi şook oldumm....napacağımı şaşırdım...noluyor bana böle anlayamadım...şimdi yine kasığımda termofor la geziyom....
saat 7 de doktora gidicem..bugün 3.günü adetimin...bu ay büyük ihtimal aşılama yapıcakkkk....bakalım ne dicek bugün bana doktorum muzocum..
Evrimmmcim önemli birşeyin olmadığına sevindim, büyük geçmiş olsun tekrar. Bu bebişler yüzünden atmadığımız takla kalmayacak galiba :) en yakın zamanda listemizdeki annelerimize katılırsın İnşallah canım. Herşey gönlünce olsun..
Bu arada kuruincir ve tarçını ilk duydum senden. Ben daha geçen ay yeni başladım, sanırım bizimle paylaşacağın pek çok bilgi var. Ben de ders çalışıyorum, ama şimdi doktorlar dizisi var, az bakayım sonra birascık çalışırım inşallah. İyi çalışmalar tüm ders çalışanlara....
kızlarr alakasız olacak amaa bu topiktee manisalılarlaa karşılaştımm haberinizz varmı bilmiyorum ama 23 marttaa buluşma varr hepinizi beklerimmmm mesaj atarsanızzz sevinirimmm