Nesemese merhaba,yoğunluktan giremiyorum ya,sesi çıkmayanlardan biri de benim:) ama dualarımı ve ümidimi eksik etmiyorum kesinlikle...bu arada adaçayı ne içindi,form da bir arkadaş yazmıştı ama hatırlayamadım ,yumurtalıklar için miydi?
kızlar yaa ben bişiy sorcam ben dr gitmiştim yaa hamilelik yok dedi tmm yok ama halaa adetim gelmedi acaba geç belli olacak olabilirmiii bir ark 2 aylık hamişken belli olmuş ne kanda çıkmış ne idrardaa sizin varmı bir bilginiz
canım ayın 16 sında regl olmam lazımdıı hala olmadı prşembe tahlil yaptırdım kandan çıkmadı amaaa yanılma olabiliyormu
canım ayın 16 sında regl olmam lazımdıı hala olmadı prşembe tahlil yaptırdım kandan çıkmadı amaaa yanılma olabiliyormu
merhabaarkadaşlar bende sızler gıbi nisanda müjdeyi vermek istiyorum ve herkese dua ediyorum allah herkesin gönlüne göre versin.
Smhsmh canım ben bu konuda bilgi sahibi değilim ama istersen evde bir idrar testi yap kendine, için rahat eder. Ben de herkese aynı cevabı vermeye başladım galiba naniknanik
Ben de ovulasyon testi almaya karar verdim kızlar, netten alanınız var mı? Nerden aldınız, hangi ürünü, memnun musunuz? Bozuk yada yanlış falan gelmesin bide. Digitaller var ama çok pahalı.
karabiberim sen hamiş deelmisinnn ben seni sanki hamile hatırlıyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?