2008 Nisan ayında eşine hamiş olduğunu müjdelemek isteyenler!!!!


canım inşallah hamişsindir.ben 5+3 hamişim benim kasıklarımda adetimden yaklaşık 10 gün önce sancı olmaya başlamıştı ve hala devam ediyor.birde negatif testlerin yanlış çıkma olasılığı daha fazla(testin hassasiyetine göre)istersen bi kan testi yaptır.belkide stres yaptın kendine bu olayı ondan adet olmuyorsun.ama yinede sen bilirsin arkadaşım.umarım hamişsindir.a.s.
 

Canım ben de senin gibi oldu ama sonrası adetle sonuçlandı. Kafaya taktığımız için bir de baharda hormonlarımız değiştiği için gecikiyor sanırım. Hiç takma kafana. Önümüzdeki aya inşallah, şimdi biraz dinlen, gez, kitap oku, film seyret, canın ne istiyorsa onu yap. Çok öpüyorum..
 
Arkadaşlar adetime 4 gün kala kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı. Ovulasyon testi kullandığım için 1 Nisanda yumurtladığımı biliyorum. yani dün adet olmam gerekiyordu. Geçen ay da ovulasyon testi kullandım ve yumurtladıktan 14 gün sonra adet oldum. Bu ay ise gecikti. Acaba bir umut olabilir mi?
Dün de kasıklarım ağrıdı falan biraz adet olcam heralde dedim ama olmadı bişey bugün de yok şimdilik.
 
arkadaşlar bugünde benim regl günüm şimdiye kadar gelmedi bişe ama sabredip bekliycem gelmezse 2-3 gün sonra test yaptırırm diyorum insan kaptırınca kötü oluyo inş hepimiz için hayırlısı olur gerçi bana bu ay kesinlikle hamiş değilim gibi geliyo ama bakalım
 
ilgilendiyiniz icin tesekkur ederim kizlar.doktora gitmeyi simdilik dusunmuyorum,cok tez bence,bir az zaman gecmesini bekliyecem,hayal kirikligina ugramak istemiyorum.o yuzden bir az sabredicem.ne ise.hepimiz icin hayirlisi.kocaman opuyorum:teytey::teytey::teytey:
 

tuğbacım senin diğer yazılarınıda okumuştum inşallah hamilesindir ama bir kaç gün daha bekle bence olmazsada üzülme bir gün elbet olacaktır bizde güzel haberine sevineceğiz a.s.
 

Hayırlısı canım dediğin gibi:) benim kuzenimin de eşinin sperm sayısı düşüktü,doktorlar normal yolla hamile kalma ihtimalininin cok az oldugunu söylemişlerdi ama çok güzel bir sürpriz yaptı bebişleri,hiç ummadığı anda hamile kaldı ve çoook yakışıklı bir oğlu var şimdi:)inşallah darısı başına canım...
 
Evet bencede adet gecikmeleri bahardan dolayı oluyor.Kızlar ben geçen ay adetimden önce test yapmıştım negatif çıknca akşama kadar ağlamıştım:roflol::roflol: ertesi günün sabahı baktım hemen adetim gelmiş:teytey:Ben testi yaptıktan sonra rahatladım :roflol:adet söküldü geldi sizde kendinizi rahat bırakın kızlar sakın kendinizi adetiniz gelmesin diye sıkmayın :dance:
 
kızlar günaydınnn..Adet gecikmesi yaşayanlar eğer bugünde hala olmadıysanız bence hemen gidin bir test yapın..Bu hafta bitmeden hamile sayımız artar inşallahh..
 
arkadaşlar ben hala regl olmadım ama olcam gibi arkadaşım hamişti bide tedaviyle olmuştu 2 aylık bugün bebeğin kalp atışları duyulamamış bebişin öldüğünü söylemişler akşam alcaklar çok üzüldüm herhalde ondan karnım çok ağrıyo nolur hamişler kendinize çok dikkat edin Allah hepimize sağlıklı hamişlikler sağlıklı bebişler nasip etsin amin
 
Kızlar benim de gelmedi reglim halaa,test yapmaya korkuyorummmsırnaşık şey

canım sen neden korkuyorsunki ucunda kötü birşey yokkia.s hadi cesaretini toplada bir test yap sonuç negatif olsada bundan rahatsız olma.. bak ben 5 aydır testlerde negatif görüyorum biraz ağlıyorum ama 5 dak sonra toparlanıyorum yenii bir ay yeni bir umut ya tutarsa:roflol: diye çalışmalara başlıyorum bence çok sitres yapmaa.s.
 
kızlar günaydınnn..Adet gecikmesi yaşayanlar eğer bugünde hala olmadıysanız bence hemen gidin bir test yapın..Bu hafta bitmeden hamile sayımız artar inşallahh..

sana katılıyorum canım... nasıl sabredip bekliyorsunuz. ben olsam şimdiye kaç test yapmıştımsırnaşık şey
 
 
2 gün günüm geçti ama hiç merak etmiyorm test yapsam neolur sanki hayat güzel olsun arkadaşlar inşallah siz hamilesinizdir üzgünüm bu gün senağlama
 

Korkmuyorum cnm,lafın gelişi:) ctesine kadar beklicem,hırs yaptım:)
 
Herkese günaydın kızlar nasılsınız bugün hayırlı haberlerinizi bekliyorum.nesemesecim nasılsın canım
 
arkadaşlar ben bu ayda hamiş diilim 2 gün gecikmişti reglim ama havalardan herhalde neyse bakalım mayısta ne olacak hepimiz için hayırlısı olur inşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…