kan testinden haberim yoktu hayatım..Seni umutlandırmayım o zaman ben. Ya da testi al ama yarın sabah yap ilk idrarınla..Negatif çıkarsa da üzülme zaten sen yok diye biliyorsun. O düşünceyle yap testi..Bu ay kısmet değilmiş demek ki..Bak hepimiz birgün olacak diye bekliyoruz. Bu heyecanı yaşamakda güzel bence.Varsın olsun negatif çıksın ne yapalım.
kan testinden haberim yoktu hayatım..Seni umutlandırmayım o zaman ben. Ya da testi al ama yarın sabah yap ilk idrarınla..Negatif çıkarsa da üzülme zaten sen yok diye biliyorsun. O düşünceyle yap testi..Bu ay kısmet değilmiş demek ki..Bak hepimiz birgün olacak diye bekliyoruz. Bu heyecanı yaşamakda güzel bence.Varsın olsun negatif çıksın ne yapalım.
Cok Guzel Bi Haber Cocuk Sahibi Olmak Sanirim Ama Evli Olmakla Guzeldir Ben 21yasindayim Evli Degilim Ve Bakirede Degilim Ablacim Eger Benim Bu Durumumu Yadirgamazsan Bisey Sormak Isterim Tani Ilk Once Senden Olumlu Yada Olumsuz Cvp Gelmesini Beklicem Sonra Eger Istersen Sorumu Sorucam Iy Gunler Saygilar
canım 4 senedir istiyomusun yoksa yenimi bebiş kararı aldınız umarım en kısa zamanda olur bebişin
kızlar dün adet olmam gerekiyodu olmadım bugunde olmadım bende dayanamıdm bi test yaptım ama sonuc negatif acaba erkenmi yaptım hemen belli olurmu bilginiz varmı bu konuda
kızlar dün adet olmam gerekiyodu olmadım bugunde olmadım bende dayanamıdm bi test yaptım ama sonuc negatif acaba erkenmi yaptım hemen belli olurmu bilginiz varmı bu konuda
Haklısın Rahelcim ya:) zamanı gelince olur,napalım artık..test de yapmıcam vazgeçtim:smiley-cool: sen ne zamandır bebek sahibi olmayı istiyorsun?
saol canım. 3-4 aydır düşünüyoruz.. yani henüz bilmiyorum tedavi gerekip gerekmediğini.. en az 1 sene beklemek gerekmiş..
merhaba kizlar.ne zamandi giremiyordum o yuzden yeni hamileler varsa tebrik ediyorum.olamayanlara da umitlerini kaybetmemelerini diliyorum.kizlar dun benim adet gunum idi ve hala hic bir sey yok.insallah hamisimdir,dualarinizi benden esirgemezseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?