Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba, 15 dk önce test yaptım,ikinci çizgi çok silik ya,var mı yok mu anlamadım walla:)bir de ilk defa test yaptım,tecrübem yok maalesef,sanırm ben de bu ay hamiş değilim,mayıs a çalışmalara devam artık:1rolleyes:
ay canııımmmmm inşallah vardır.benimde ilk önce silik çıkmıştı sonra bi baktım belirginleşti ve hamişim. atma testi sakın silikte olsa pozitif olma ihtimali var. bence bir an önce kan testi yaptır.ama yoksada üzülme sakın tatlım
inşallah öyledir meltemcim:)testi atmıcam,sen öyle diyince gittim bi daha baktım:) ikinci bi çizgi görünüyor ama testin kendi çizgisi mii yoksa benim çizgim mi çözemedimm..hayırlısı artıkın,ayın 24 ünde ultrasyona giricem,bişi varsa orda görürüm yoksa da mayıs a bir daha denerimsengözlerimebaksanab
tatlım genelde testlerde 2 çizgi çıkar birinci çizgi testin çalıştığını gösterir 2.çizgide gebeliğin olduğunu gösterir.içinde açıklama vardır baksana ona canım ozaman anlarsın.hadi bakta haber ver çok merak ettim.inş. vardır.hayırlısı ile:teytey:
kızlar günaydınnn..Adet gecikmesi yaşayanlar eğer bugünde hala olmadıysanız bence hemen gidin bir test yapın..Bu hafta bitmeden hamile sayımız artar inşallahh..