- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
teşekkür ederim canım evet 8 günüm geçmişti idrardada belli oldu kandada
canım ewet y hakkımızda hayırlısını versin rabbim bende çok merak ediyorum ama zaten şimdi eczaneye gidip test alsam yapsam bile çıkmaz diye almıyorum ama içim içimi yiyio hastaneye gitsem ya yoksa hayal kırıklığı olmasın ümitlenmeyeyim diye gitmiyorum beklemedeyiz hayırlısı...
Ben de sen sandım bebekim123 :uhm:, çok sevindim ne kadar çabuk belli oldu diye düşündüm. Hayırlısı bakalım inşallah senin güzel haberlerini de alıcaz canım, kocamaaaaannnnn öpüyorum hepinisi...
herkese günaydın arkadaşlar beni listeden silin maalesef bu sefer de olmadı ama asla vazgeçmek yok adet olmama rağmen kendimi çok iyi hissediyorum biliyorum ve inanıyorum ki bigün olacak allah kucağımızı boş bırakmayacak hepinizi seviyorum ve kucaklıyorum lütfen kimse kafaya takmasın
herkese günaydın arkadaşlar beni listeden silin maalesef bu sefer de olmadı ama asla vazgeçmek yok adet olmama rağmen kendimi çok iyi hissediyorum biliyorum ve inanıyorum ki bigün olacak allah kucağımızı boş bırakmayacak hepinizi seviyorum ve kucaklıyorum lütfen kimse kafaya takmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?