Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar çok sevinçliym b-hcg yaptırdım sonuç 5haftalık gebeyim ALLAH hepinizin muradını versin dilekleriniz gün gibi parlasın dilerim hepiniz hamileyim müjdelerini en yakın zamanda verirsiniz
arkadaşlar ben bu ay da ovulasyon testi kullandım inşallah tutmuştur bu sefer. İnşallah sevinçli haber verebilirm size bu ay:)
canım hepinizi öpüyorum hepinizin samimi sevgisi bana uğur getirdi ALLAH hepinizin yüzünü benimkinden daha çok güldürsün inş.
kızlar çok sevinçliym b-hcg yaptırdım sonuç 5haftalık gebeyim ALLAH hepinizin muradını versin dilekleriniz gün gibi parlasın dilerim hepiniz hamileyim müjdelerini en yakın zamanda verirsiniz
canım hepinizi öpüyorum hepinizin samimi sevgisi bana uğur getirdi ALLAH hepinizin yüzünü benimkinden daha çok güldürsün inş.
mrb kızlar yani anne adayları ben 3 aylık hamişim çok şükür merak edenler için mükemmel bi duygu,günler geçmek bilmiyo tabi bi de endişe var insanın içini yiyp bitiriyor benim bu hafta kanamam oldu çok sarsıldım sanki her an bebişim düşecek gibi geliyodu ama şimdi iyiyim dr rahimde kasılma olduğunu ama bebekte hiç bi sorun olmadığını söylüyo anneliğin ne kadar zor oluğunu şimdiden anlatmaya çalışıyo bizim ufaklık:)Ben denemelerimizin 3.ayında hamile kaldım hatta nisanı beklemeyi düşünüyodukki oluverdi açıkcası yumurtlama günümü falan hesapladığım aylarda olmadı tam daha erken bu ara olmasın derken yavrum gelmiş bile yani stres yapmayın arkadaşlar ben önceki aylarda hamile kalmak için yapılması gereken herşeyi yapmıştım(hani şu sırt üstü yatmak falan) ama umursamadığım hatta hemen tuvalete koştuğum ay oldu Allah nasip etsin herkese