2008 Nisan ayında eşine hamiş olduğunu müjdelemek isteyenler!!!!

bende öyleym yamayacaktım ama dayanamadım beklemekte sinir bozuyo idrarda net olarak kesin ne zaman çıkar biliyomusun
 
ben daha önceki hamileliğimde 5-6 gün geçmişti yapmıştım pozitif çıkmıştı bu kez erken yaptım heralde.
 
kızlar bende daha olmadım kan testi için eşimle çarşıya gitcez.ayyy inş hamişimdir :) dua edin neolurr.inş hepimiz hamişizdir:) çok öptüm adetim geçeli 2gün oldu buğün 3,günü kan testiyle kesin sonuç alırım dimi?inş üzülmem allahım hayırlısını ver yarabbim.
 
Kanda Kesin çikar Canim.inş.hamişsindir Hayirli Haberlerini Bekliyoruz.allah Yüzünü üldürür Inş.canim. Dualarimiz Seninle Bize Hemen Haber Ver.
 
Fenerbahçemine84 sonucu merak ettik yaaaa, olumsuzsa bile yaz, sakın dert etme. Başka faaliyet yo mu kıslar hadi?
 
kızlar kan testi yaptık hamişmişim.bebişimiz olcakmış.119,10 nasıl?sizce nekadarlık ???dualar için çok teşk ederim.
 
kızlar kan testi yaptık hamişmişim.bebişimiz olcakmış.119,10 nasıl?sizce nekadarlık ???dualar için çok teşk ederim.

İşte bu yaaaa, süpersin. Canım çok tebrik ediyoruz. Bizi sakın unutma, burada deneyimlerini paylaş bizimle. Rabbim bebişine ve sana, ailene sağlık versin. Kocaman öpüyoruz.
 
Tebrikler Fenerbahçemine,Allah tüm isteyenlere versin inşallah....darısıda bizim başımıza:)) sevgili arkadaşlar bende geldim...benide ekleyin:)
 
kızlar kan testi yaptık hamişmişim.bebişimiz olcakmış.119,10 nasıl?sizce nekadarlık ???dualar için çok teşk ederim.

GÖZÜNAYDIN CANIM.ÇOK SEVİNDİM YA SÜPERSİN.ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ.DARISIDA BAŞIMIZA.DUALARINI ESİRGEME BİZDEN.ARTIK Bİ HAMİŞ OLARAK DUALARINI BEKLİYORUZ.
 
Fenerbahçemine senin adına çok sevindim canım.Darısı bizlerin başına inşallah.
 
fenerbahcemine84 çok sevindim mutlu haberine...Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Nesemese ve Bebekim123 listeleriniz için çok teşekkürler,ikisi de ayrı güzel.Gözek sana da ayrıca beni listeye eklediğin için çok teşekkür ederim...
 
kızlar son adet tarihim 29şubat. eşimle 2gün sonra tekrar yapmaya gitcez kan testini.inş değer yükselir.nekdarlık acaba?? ayy .çok mutluyum rabbim tüm isteyenlere versin inş.bebişim nekadarlıktır kızlar sizce??
 
canım çok teşk ederim minicik dahaaa :) yarın değilde perşembe birdaha yapalım diyoruz değer yükselcekmiş die nedersin arkadaşım?
 
Tabi baktirin, degerin yukselmesi gerekiyor. Ins. hayirlisi ile kucagina almayi nasip eder Rabbim. Darisi bizim basimiza. Ins. bende bu ay guzel haber veririm. Dua et bizede...
 
X