Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nesemese bacım bende verdim müjdemi :) benide eklermisin?çok öptüm canım
Canım kusuruma bakma, yanlış resmi yüklemişim ben de sonradan farkettim, düzelttim şimdi. Özellikle senin için düzenlemiştim zaten, çok sevindik güzel haberine. İyi geceler, ebn de seni kocamaaaaaannn öpüyorum.
merabalar hanımlar size bi müjdem var 2 haftalık hamilyim dün ögrendim çok mutluyum allah olmayanlara nasip etsin anşallaah artık ismimi silersiniz
tebrik ederim canım cetvel konusuna gelince inan bende hiç bilmiyordum ticker.7910.org bu adrese girdim kendi kendime bişeyler yaparak sonunda bunu çıkardım sende adresten isteğine göre resimlerden seç sonra orda kalın harflerle yazılmış link çıkacak onu kopyalayarak kontrol panelinde detay bilgilerini düzenlemeye gir sayfanın en altındaki kilo ve tarih satırına yapıştır yani dediğim gibi kesinlikle çok bilgili değilim bu konuda sadece forumdan öğrendiğim kadarıyla kendime yaptım sende dene istersen tatlım tekrar tebrikler bu arada 2 haftalıkken nasıl öğrenebildin günün geçmişmiydi ?ticker.7910.org[/QUOT
dedigini yaptım yapıştırdım neden olmadı anlamadım
merabalar hanımlar size bi müjdem var 2 haftalık hamilyim dün ögrendim çok mutluyum allah olmayanlara nasip etsin anşallaah artık ismimi silersiniz
Ay kendi bebis resmimi sende gorunce bir an ben sandim ve dedim bunu ben yazmamistimşutarafagitti
Canim hayirli olsun.a.s. Bugun bereketli oldu, iki kisi hamis oldugunu mujdeledi. Ins. hergun boyle ikiser ikiser mujde verilir.