- 4 Şubat 2008
- 2.089
- 70
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah hepimizden razı olsun inşallah.BİRBİRİMİZE DUA EDİP HAYRA GİRMEMİZE VESİLE OLDUĞUN İÇİN EN BAŞTA SENDEN NEŞE
slm arkadaşlar bi süredir yazılarınızı takip ediyorum.bende eşime bu müjdeyi vermeyi herşeyden çok istiyorum.bi bebeğimizin olmasını.benide listenize eklermisiniz.ayrıca ben hep buralarda olucam.benim işim bilgisayarla.bütün gün bilgisayarın başındayım.sizden gelecek güzel haberler bizleri umutlandırıryor.inşallah bi gün benim vereceğim güzel haberde bir başkasına umut olsun diliyorum.
Neler hissediyorsun canım? Nasıl bişi? Ben bu duyguyu hiç yaşamadım? Güzel mi ürkütücü mü?
canım tebrik edrim :)
değerin kaç çıktı söylermisin?? kan testi yaptırmışsın sanırım :)
2mizede hayırlı olsn inş:içelim:
Sevgili Mügebenip, gözünaydın:)Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah..:))Darısı hepimizin başına:))))))))
inş hepimiz hamiş kalırız.öptüm hepinizi bu günler benim yumurtlama günlerim kasıklarım çok agrıyo yaaa valla inş bu ay tutar
Hayirli olsun, senin adina cok sevindim. Saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim.