2008 Nisan ayında eşine hamiş olduğunu müjdelemek isteyenler!!!!

Ovulasyon gününü, yurt dışı işi olduğu için eşimin kaçırdığımızdan dolayı sanırım ben bu ay yokum arkadaşlar aranızda,beni artık mayıs ayına alırsınız,bugün yarın adet olacağım,bekliyorum.. tüm dualarım sizinle arkadaşlar.
 
Allah hayırlısını nasip etsin inş hepimize. ben de adet olmadım henüz,ne düşüneyim bilmiyorum. test de almak istemiyorum şimdiden. bakalım beklemedeyim...
 
NEŞEMEŞE BENİ DE MÜJDE VERMEK İSTEYENLERE YAZAR MISIN
İNŞALLAH HAYIRLISIYLA HEPİMİZ BU GÜZEL HABERİ VERİRİZa.s.
 
selam arkadaşlar bizde bu ay deneyeceğiz bakalım ilk defa sonuç ne olcak çok merak ediyorum. ama artık istiyoruz işallah hayırlısı olur hepimiz için herkese bol şans :))
 
slm kızlar benide ekleyin son adettimm 21 marttı bakalımm nisan ayını hayırlısıyla bekliyorummm...
 
merhaba arkadaşlar bende mart ayı hamişliği ilk defa bekleyip te malesef adetim sonucu hamiş olamayan kasem.benide nisan ayına ekleyin belki de bu ayda herkes hamiş kalır.rabbim heşeyi gören ve bilendir.inş dualarımızı kabul eder.sevgilerle
 
bende bugün üye oldum çok sevdim burayı çok sıcak bi ortam var.bende hepiniz gibi aynı dertteyim.allah herkesin gönlüne göre herşeyin hayırlısını versin inş.dualarınıza benide eklerseniz sevinirim.adaşım neşe benide ekler misin o listene adetime 5 gün var ama ben çok umutluyum.:)
 
neşecim ben adet oldum canım.martta müjde veremedim malesef.Artık yeni ay yeni umut demek.nisan 19 u gelecek adet dönemi.listenin taaaaa sonuna ekleyebilirsin canım :1no2::a015:
 
arkadaşlar az önce test yaptım ve sonuç pozitif :) süprizzzzzAllahım elim ayağım titriyor sevinçten.Eşimi uyandırıcam biraz sonra kahvaltı için,daha ona bile söylemedim yani :) 30 ocakta düşük yapmıştım.İnş bu sefer bir sıkıntı yaşamam. dua edenlerden Allah razı olsun.Ben de artık 10 kat şevkle dua edicem tüm bebek isteyenlere. siz de bana etmeye devam edin ne olur !!


:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
 
gözünaydın canım günün ilk müjdesini verdin çok sevnidim canım allah hayırlı evlat nasip etsin en önemlisi o tabi bide sağlıklı.bende 31 aralıkta düşük yapmıştım canım.inş. bu sefer bi sorun olmaz.allah herşeyi gönlüne göre versin.darısı başımıza:)
 
Canım bhk öyle çok sevindim ki :sm_cool:, tebrik ediyorum. Bunu ilk bizimle paylaşmış olman da çok güzel bir jest. Acısıyla tatlısıyla herşeyimizi paylaşıyoruz burda. Allah en kısa zamanda bebişinle sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam versin ailenize. Kocaman :1hug: öpüyoruz seni.

Nisanda eşine hamiş olduğunu müjdelemek isteyenlerin, umudunu hiç yitirmeyenlerin listesi:41,5 kere maşallah değmesin
*nesemese
*evriş
*ayrılıkk
*lale3434 (canım yeni ismini daha çok sevdim, öncekini yazamamıştım bile :smiley-cool:)
*benssenb
*bebekim123
*zeyned
*gülsü
*emine83
*akkoç8480
*balımnur
*mavi rüya
*YEŞİMCİK
*baharcık
*spesiyal
*mavi 45
*hanice
*nisan42
*serpilla
*deniz1634
*smhsmh
*Rahel
*fato83
*Gülten
*şuşu
*hatser
*tuğba_a
*SABIRSIZ
*kuba
*balsın
*minos
*evrimmm
*gözek
*semra00
*Burcucukkk
*sultankeles2006
*hazan61
*lale3434
*deniz1634
*karabiberim
*sibelbursa
*18papatya
*ademel
*nisan84
*edam_y
*kasem
*neneseli

Listemizde olup da müjdesini vermiş ANNELERİMİZ
1.*meryemyilmaz
2.*zeynoo24
3.*bhk

Bugün 47 umutlu anne adayımız var ve en kısa zamanda yine aynı grup "annelerimiz" olarak devam edicez inşallah. Şimdiden 3 annemiz oldu bile. Ayrıca bize dualarıyla güç katan tosbaa8, myflowers, Tuya Deniz , bendir79, koalayim, sibel'ce, ***çokoprenses*** arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

HEPİMİZ İÇİN EN HAYIRLISI VE GÜZELİ OLSUN a.s.
 
Kızlar bugün bhk'nın bize verdiği güzel haberin aksine benim kötü bir haberim var. Çok üzgünüm, dün benim yumurtlama günümdü(18. günümdü) ısı takibime göre (sabah 36,1 iken bugün 36,6'ya çıktı çünkü). Eşimin bazı durumları yüzünden epeydir biraraya gelememiştik. Akşam yumurtlama günüm olabileceğini söylediğimde, uzak durmasının nedeni ortaya çıktı. Bebiş istemediğini itiraf etti senağlama, yani öncekine göre 180 derece dönüş yaptı. Daha çok erkenmiş (1,5 yıllık evliyiz, 5 yıldır bugünler için uğraşmıştık, her türlü güçlüğe rağmen). Zaten ben evlenmekte de acele etmişim, herşeyde acele ediyormuşum. Biliyorum aslında bunlar onun değil, ailesinin bana karşı fikirleri. Ama benim kimseye iyi niyetli yaklaşmaya gücüm kalmadı artık. Bebiş istemeyen bir adamın kucağına tutuşturacak kadar da çaresiz değilim şükür. Bu günden itibaren sorunları çözene kadar korunmaya karar verdim. Çözülürse tabi. Hakkımızda en hayırlısı olsun. Herşeye rağmen burda size destek olamaya devam edicem inşalah, dualarım sizinle. Sizin mutluluğunuz benim de mutluluğum. Bugünlerde çok sık giremezsem buraya lütfen listeyi sizler kopyalayın ileriki sayfalara. Hepiniz Yaradanım'a emanet olun kızlara.s..
 
benide ekleyin listeyeeee hiç umudum yok gene ama yinede bekliyorum bu ay hamiş olmayı allah hepimiz için hayırlısını versin kızlar
 
bhk çok sevindim senin adına allah hepimize yaşatsın bu duyguyu inş hayırlı olsun bebişin
 


gerçekten cok üzüldüm,senin listeyi takip ederken ki heyecanın beni etkilemişti açıkçası. eşin gerçekten erken olduğunu düşünüyor olabilir,başka bir sorun yoktur belki de merak etme.tereddütlerini yener umarım kısa zamanda. sen karamsar olma,bu çözülmeyecek bir şey değil inş. cidden üzüldüm,umarım uzak kalmazsın bizden de..güzel ve umut dolu mesajlarını bekliyoruz canım..
 
inşallah allahım bu büyük müjdeyi bende veririm nisanda...yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
 
üzülme Canim Ya Herşeyin Hayirlisi.olupta Istemeseydi Daha Kötü Olurdu Bence.olmadan Söylemesi Bence Daha Hayirli Olmuş.bende 3ay önce Düşük Yaptim.aslinda Bebişte Kazayla Olmuştu Isteyerek Değildi.eşim Hiç Sevinmemişti.ama öğrendikten 1hafta Sonrada Düşmüştü.ama Ben çok üzülüyodum Bebeğimizi Istemiyo Diye Sürekli Ağliyodum. Ama Varmiş Herşeyde Bi Hayir.seni çok Iyi Anliyorum çünkü Benim Eşimde şuan Istemiyo Hissediyorum Gerçi Henüz Söylemedi Ama Ben Hissediyorum.neyse Herşeyin Hayirlisi Canim.allah Size Uzun ömürler Versin Inş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…