- 26 Şubat 2008
- 2.761
- 1
kızlar deneme yapıyorum haaaa.. düzeltcem en son. yani biri yaptı bunu ben beceremedim... ama böyle yapmayıda öğrencemmm bekleyinn leeeyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnn ben geliyorum....
maşallah herkesin bebeği en az 500-600 gr almış.bizimki sadece 100 gr.bi anne içi üzücü bi durum.bundan sonrada fazla almaz zaten hareketlendiler bebişler iyice.neyse sağlıklı olsunda önemli olan o..
maşallah herkesin bebeği en az 500-600 gr almış.bizimki sadece 100 gr.bi anne içi üzücü bi durum.bundan sonrada fazla almaz zaten hareketlendiler bebişler iyice.neyse sağlıklı olsunda önemli olan o..
geçen ay 900 gr almıştı ve ondan önceki aylarda çok iyi kilo almıştı.ama bu ay kilo almayınca canım sıkıldı. yani yaklaşık 1 kilo alan çocuk 100 gr aldı.çok anormal bişey.doktor kilosu gayet iyi dedi ama işte taktm bi kere.neyse artık bu ay ek gıdaya gçtik belki faydası olur. deryacım sağlık sorunu olduğu için alamadı zaten.çok şükür şimdi iyi öksürüğü geçti.. buna da şükür diyorum artık. sizler de sağolun kızlar ilginiz için.