2008 mayıs bebişlerinin boy ve kiloları

bugün tam 5 aylık oldu Kuzey. 8300 gr. 67 cm. olmuş. gelişimi iyiymiş.

deryacım şu listeyi yenilemek lazım artık.bebişler 5 aylık oldu.

marem alperen oğlunun ismi neydi canım. listeyi düzenliyorum da. kusura bakmayın karıştırıyorum isimlerini.. isimleriyle yazarsanız daha rahat olacak. bazen boy kilo takip yerlerine bakıyoum isimleri ordan yazıyorum bilmediklerimin. ordada olmayınca düzenleyemiyorum.
angelinaonline sende cnaım kuzunun ismini yazar mısın. gösbebeğim ve bebişleerinin isimlerini yazmadğım arkadaşlar kuzuların annelerinin isimlerini yazdım. bilgilerinize.... birde liste 1. sayfada arkadaşlar. daha önce edit olmadığı için 6. sayfa civarlarındaydı yeni liste. şimdi en başında... bilgilerinize....

tamam canım düzelteceğim şimdi.. kusura bakma. hatta alpereni kere yazmıştım dimi. :)

kızlar 14 ünde kontrolumuz vardı 8 kilo 68 cm olmuşuz bu arada dışarıdan yiyo hep emmiyo naptıysam emziremedim ağızna almak istemiyo( artık tamamen bitti
bence üzülme canım.ben gibi hiç emziremeyenlerde var mutlu ol hiç değlise o kadar emdi. bizimki emmedi de

haklısın canım emmeyenlerde var ama eşim biraz büyük konuştu büyük oğlum 14 aylıktı ben bıraktırdım eşimde kızdı 2 yaşına kadar emzirmedim diye bunu ben istediğim zaman ayırıcam dedi ama olmadı işte işin kötü tarafı oruç tutmadım bir ay sütüm kesilmesin diye borcumla kaldım ((( neyse sağlık olsun

benim kızımda bugün ölçüldük.cıbıldak halinde üşütcek die çookk korktum.70 cm ve 8000 gr ii dedi dr ama çok üzüdüm 8600 grdı kilo vermiş bu beni çok üzdü ne yazık ki

üzülme canım hasta oldumu kzın bilmiyorum ama onların çok hareketli dönemleri fıkır fıkırlar bizimki yerde yatarkn bile denizde yüüzyo sanki :)) bizimde kontrolümüz vardı 68 cm 8500 kilo hiç uzamamamış((((((((

deryacım bizide ekle 6. ayda 8600 gr 71 cm
dr boyu uzun olacak dedi eşimde dediki bize çekmemiş diye ben 168cm eşim 170 cm oğluşum uzun olsa çok mutlu olurumkaydirigubbakcemile5

kızlar hepinizin bebeklerin maşallahı var. kuzey 5 aylıkken 8300 gr. 67 cm di. 6 aylık olunca ne olcak acaba? geçen ay 900 gr almıştı bu ay daha az alır heralde iyice hareketlendi çünkü.

benim oğlan 53 cm doğdu ama uzaması yavaş.ben kısayım ondan galiba. 160 benim boyum.eşim de 183.

maşallah maşallah bebişlerinize ya benim ki hep standart bi bebek oldu hep %50 lerde gelişimi benim enesim de 5 ay 24 günlük 1 hafta önce hastalanmıştı dr götürdük kilosu 7600 dü boyunu ölçmedik haftaya aylık kontrolünde bakalım artık

Allahın nazarı bebişlerinizin üzerine olsun...maşallah...
ama ben üzülerek söylüyorum 6 ay 15 mayısta bitti ve oğlum daha 7 kg bile olamadı ( 6900gr...boyu iyi maşallah ama hiç ölçmedim..

kızlar ben oğlumun kilo,boy ve baş çevresi ölçümünü ''neyne net'' ten bakıyorum.normal mi değil mi diye!! kuzey ilk aydan beri %80 nin üzerinde çıkıyor. ancak baş çevresi % 60 ın üzerinde.merak ediyorum kızlar sizin bebişlerin baş çevresi ne?? doğum ve 5 aylık olanları yazabilirmisiniz?
kuzey doğum 34 cm. 5 aylık 43 cm.

ridacım sağlık ocağında ölçüyolar hiç ölçmedim demişsin merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…