2008 mayıs bebişlerinin boy ve kiloları

benim oğlumda 14 mayısta doğdu.
doğum kilosu 3400. boy 51cm
3,5aylıkken 7150. boy 65cm

bugün oğluşum 4. ayını doldurdu.
7550 gr 57 cm oldu.
1 ayda 650 gr almış 2 cm uzamış:))) dr gelişimini çok beğendi:))))

ben çok üzgünüm arkadaşlar bebeğim son 1 ayda 1 gr bile almamışşşş
14 mayıs doğumlu
doğduğunda 3,150 di
geçen ay 6 kilo idi şimdide 6 kilo
ne yapacağımı şaşırdım
bana akıl verin arkadaşlar

canım üzülme bu aya almadı bidahaki aya alır sıkma canını sağlığı yerindemi tamamdır gerisini boşver. sen haftada yada 2 haftada bi takip et yine almamışsa verirsn ek mama üzülme.

kızlar alperenin aşısı vardı bugün 4 ayımızı doldurduk 7200 gr 65,5 cm boyu mamaya geçicem dedim geçme yeterli dedi

bebişlerinize maşallah diyelim. dilekom arkadaşım üzülme..15 gün sonra bir daha götür bakalım..ne diyecekler...sonra çaresine bakarsın..benim bebiş 3,5 aylıkken 5690 gr dı..61 cm..civarındaydı..yarın sağlık ocağına götüreceğim inş.öğrenince sizlerle paylaşırım..ben de çok merak ediyorum..kilo almış gibi sanki...mamadan sonra kilo almaya başladı diyor annem..yatarken bişeye benziyor oğlum..yani kilolu gibi duruyor..ama kucağıma aldığımda minnacık yavrum..oğlum acayip hareketlendi, sesler çıkarıyor..bir bağırıyor ki susturana aşk olsun..susturmuyoruz tabi çok hoşumuza gidiyor..ağzının içine bakıyoruz tabiri caizse..

Son düzenleme:

Aman Allahım benim oğlan en alt sırada....senağlama
Bakalım yarın kaçıncı sıraya yükselecek.az kilo almış gibiydi ama...
Allah evlatlarınıza sağlık sıhhat versin, gerisi teferruattır...

Benim oğlum 3980 gr la doğdu

1. ayda 5100
2. ayda 5955
3. ayda 6600 Gr dı

ama son kontrolümüzü dün olduk ana sağlıkta karma aşımızı yaptırırken ve 4. ayında sadece 300gr civarında bişey almış ( Boyuna bakmadı kadın.. Çok güzel gidiyoduk halbuki niye böyle oldu anlamadım..Beslenme uzmanı yanlış emzirmişsin bebek yağlı kısmı çekmemiş diyo halbuki her zamanki gibi emziriyodum..Perşembe yine gel eğer kilosunda değişiklik yoksa yoğurda başlayalım dedi..Ama oğlum hareketli biraz..Bu hafta sonu annemin yanına gidip kasım sonuna kadar orada kalmayı düşünüyorum artık yoğurdunu annem yapar napim (

pazartesi günü aşımızı olduk. fırat ın 4 aylık bilgileri

boy 66 cm kilo 6100 gr olmuş. doktorumuz çok haraketli bir bebek olduğundan kilo alışının az olmasına normal dedi. eğer ki böyle hareketli olmasaydı çok daha fazla kilo alırmış. gayet sağlıklı bir sorun yok dedi.

Kızlar 15 eylulde oglumun 4 ayı bıttı. bugunde karma aşısının 2.si oldu ve muayenemizi olduk.
canım oglusum bu ay 500 gr almış. 3,5 cm uzamış.

4. ayın sonunda 7500gr 63,5cm

dr. normalın baya ustunde dedı. cok sut vermeyın dedı
ama ben vermeye devam edıcem yoksa rahat edemem zaten oglum aclıga gelemıyo hıc.
nasıl olsa emekleme ve yurume zamanı gelınce verecekler kılolarını.

kızım 15 mayısta 2710 gr 48 cm doğdu. şuan 4 aylık 6050gr 63 cm. dr zayıf diyor. sütüm yetmiyormuş.

ama canım doğduğu kiloya göre normal. bence senin kızın minyon baksana 3 kilo bile doğmamış. sütün yaramıyorduda hamileyken yediğindemi yaramadı madem. yaradılışı öyle bence ufak tefek çıtı pıtı kız olucak o annesi:))))) baksana cimcime gibi çok tatlı:))))

özlemcim, benim oğlumla aynı gün dünyaya gelmiş kızın..
3220gr 51 cm dünyaya gelmişti dün aşısını yaptırdım, oğlum 6100gr şuan ve 64 cm..hemşire gelişimi normal dedi bana ama bilmiyorum..biraz zayıf bana göre de..ebrunun doktorunun dediği gibi benim oğlan sütün yağlı kısmını emmiyor olabilir..ilk önce su gibi geliyor sütüm sonra koyulaşıyor, süt koyulaşana kadar oğlum doyuyor sanırım

fıratla muhammet aynı kilodalar..benim oğlum da çok hareketli, bir de çok terliyor...çok nemli burası..klima açınca da ayakları buz gibi oluyor..gerçi sağlıklı olsunlar da önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…