merhaba kızlar,
uzuuuuuun bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar,
ridacım , Rabbim sana hayırlı kapılar açsın canım. inşaallah her şey gönlüne göre olur canım. biz ne kadar kendimizi yıpratsak da sonuçta nasibimizde ne varsa onu alıyoruz bu yüzden kendini hiç strese sokma nasibin neyse onu görürsün zaten .
gülhancım, işlerinde Allah yardımcın olsun canım. şansına da havalar pek yağmurluydu anca düzeldi. düğün tarihine de az kalmış ama Allahın izniyle yetiştirirsin arkadaşım.
selmacım sen neler yapıyorsun? seminerlerin bitmesine de az kaldı. tatil işini de ayarlayabilmişsindir umarım .
tubacım sen de hafiye gibisin maşallah :jeyyar: sana diyorum ama ben de kızkardeşimin erkek arkadaşıyla ilgili az hafiyelik yapmadım :jeyyar: gerçi benimkisi bilerek ve isteyerekti :)) bu arada seninde baya az kalmış ağustos sonu bebeğimiz gelir herhalde . sıcaklarda da zor olur Allah yardımcın olsun canım.
canancım sana da iyi tatiller diliyorum ama dikkat et tatile 3 kişi gidip de 4 kişi gelme :jeyyar: her şey gönlüne göre olsun canım...
herkes sanırım bu aralar pek yoğun. bizim günler de pek boş geçmiyor aslında. eşyalarımızın büyük çoğunluğunu paketledik. kıyafetler ve set üstü fırın ha bir de tencereler kaldı. onları cuma günü eşimle hallederiz artık:) kaç gündür yazacam pek fırsatım olmadı son iki gündür de kardeşimdeydim onun da uyuz eltisi ortak internet kablosunu kesmiş bu arada da kendi lig tv kablosunu da kesmiş. ey büyük Allahım ben ne diyeyim :) kadının ruhu fesat ...
neyse bugün annemlere geldim yarın geredeye gideceğim 3 gün kalıp sonra önce izmite sonra tekrar köye döneceğim. helini geredeye götürüp köye götürmeyecektim ama sabah eşimle konuştum o da geredeye götürme köye getir diyor. Açıkçası helini geredeye götürmeme pek rıza göstermedi ama götürmeye de mecburum burda küçük kızkardeşime bırakamam güzel bakar gözüm arkada kalmaz ama sonra çok başıma kakıyor bu da beni acayip geriyor . geçen sene sadece 5 gün yine böyle seminer zamanı bıraktım "pazardan cumaya kadar" hanımefendinin kpss de başarısızlığının sebebi olduğu defalarca söylendi "yok kız rahat bırakmamış" "yok çalışacakmış ama helin ona kitap açtırmamış" kzımız bütün sene durdu durdu tam helini bıraktığım hafta ders çalışacağı tuttu
( helin uyuduktan sonra sabah kadar erkek arkadaşıyla msn başındaydı onu hiç söylemiyor
eşyalarıma yardıma geldi bir taraftan yapıyor bir taraftan "ben olmasam..." diye başlıyor ...
biliyorum eşim şimdi içinden bana kızıyordur ama ben ne yapayım kızlar
sadece 3 gün kalacağım ve güvenilir yerde kalacağım. biri helinimin ilk bakıcısı ,diğeri en yakın aile dostumuz ....hatta müdürümü ikna edebilirsem son güne kalmayabilirim de ..gelince gönlünü alırım artık yapacak bir şey yok.
kendinize iyi bakın kızlar ben fırsat bulabilirsem tekrar yazarım hoşçakalın....
her şey gönlünüzce olsun canlarım....