kızlar merhaba!!
herkesler gelmiş bakıyorum da!! oh oh:sm_cool:
kızlar emzirme süreleriniz hakkında sormuştum ama kimseden bi yanıt çıkmadıı:uhm::uhm:
günde kaç kez kaçar dk.. emziriyorsunuz??
bebeişlerin uyku düzeni var mı?
kakalarda değişim var mı??
ben 2 saatte bir 20dk. emziriyorum. 10dk. bi göğsümü, 10 dk. diğerini..
birde bizim minnoşun kakası katımsı kıvamlı oldu daa:uhm: ve parlak sarı anne sütü ile beslenen bebişlerin öyle oluyormuş da sanki son dönemlerde daha katılaştı gibime geliyor..
sizler de yazarsanız sevinirim..
bir de tatile çıkıcaz. ama yoldan ve oradaki hava değişiminden endişeliyim:a015: deniz kenarında nasıl koruyacağım minnoşumuzu esintiden?? hadi güneşten korurum da..
birde ilk defa uzun yola çıkcaz bebişimle. her iki saatte bir emzirme molası tabi..
hayırlısı bakalım nasıl olacak??
hepinize sevgilera.s.
kızlar merhaba!!
herkesler gelmiş bakıyorum da!! oh oh:sm_cool:
kızlar emzirme süreleriniz hakkında sormuştum ama kimseden bi yanıt çıkmadıı:uhm::uhm:
günde kaç kez kaçar dk.. emziriyorsunuz??
bebeişlerin uyku düzeni var mı?
kakalarda değişim var mı??
ben 2 saatte bir 20dk. emziriyorum. 10dk. bi göğsümü, 10 dk. diğerini..
birde bizim minnoşun kakası katımsı kıvamlı oldu daa:uhm: ve parlak sarı anne sütü ile beslenen bebişlerin öyle oluyormuş da sanki son dönemlerde daha katılaştı gibime geliyor..
sizler de yazarsanız sevinirim..
bir de tatile çıkıcaz. ama yoldan ve oradaki hava değişiminden endişeliyim:a015: deniz kenarında nasıl koruyacağım minnoşumuzu esintiden?? hadi güneşten korurum da..
birde ilk defa uzun yola çıkcaz bebişimle. her iki saatte bir emzirme molası tabi..
hayırlısı bakalım nasıl olacak??
hepinize sevgilera.s.
emzirme konusunda ben hiç telaş etmiyorum..hangisi doluysa onu veriyorum..hangisi olursa olsun emiyor muhammedim...yalnız ben sık sık kusmasından çok yoruldum..bir kaç saat içinde 3-4 kere üst değiştiriyorum..makinaya atmaktan gına geldi..birkaç gündür elimde yıkayıp asıyorum.. kıyafet yetiştiremiyorum
benimde 13 mayıs 3 aylık bi kızım var şimdi :))
Yasemincim bende kuzumu yüzüstü yatırıyorum birde battaniyeyi çarşafladım yere seriyorum Muhammed Efe'mide yüzüstü yatırıp ayaklarına elimi destek verdirip emekletiyorum kendi kendine emeklemeye çalışıyor kollarıyla destek alarak bir baştan bir başa gidiyor yattığı yerden kalkmaya çalışıyor sizlerde bu tür hareketler yaptırıyormusunuz
Ridacım kusması 1/2 defa normalde seninki fazla galiba doktora gidemiyorsan sağlık ocağına ara sor canım özellikle her gittiğimde kontrole soruyor hemşireler kusması falan oluyormu diye inşallah önemli birşey değildir belkide sıcaklardan olabilir
Emzirmeyide sık sık emziriyorum dakikada tutmadım hiç doyana kadar emiyor zaten doyunca eliyle ittiriyor kuzucum
Sağlıcakla kalın ....sevgiler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?