sağolun arkadaşlar bizim hemşire hiçbişey demedide.ii bari bugün yaptırayım bizm aşı yeri kızarık hala
valla benim kızımın gezmedği yer kalmadı.
kardelencim sizin memleketi gezdik biiiz.hemde daha 17 günlükken:))) gene dönüş yolunda da gezdik.biz çook gezdik maşallaaah kuzucuğum uyudu emdi uyandı yolda.korktum hasta olur die ama maşşalllaaah hiçbişeycik olmadı allan nazarlardan korusun.
ridA konyada okuduğum için ve çok sevdiğim içim konyayada götürcem kızımı inşallah biraz büyüsünde ölee.
bu arada ağustos sonu gene tatildeyiz eşime performansından ötürü hediye 7 gün antalya yada alanya olacakmış.kızım şanslı geldi ailemize
evet her ay trabzon yada erzuruma giderdik bu sene daha önce 7 aylık hamiyken istanbula gtimiştik doğuma 3 gün kala da doğubeyazıta ishakpaşa sarayı görmeye gittik.ağrı dağına falan gittik utanmasam ağrı dağına tırmanacaktıım:)))ya biz eşimle çok severiz gezmeyi.arabada az yakıyo sağolsun 4500 km yol gittik 700 milyon ile valla araba alacaksan dizel alacaksın doya doya gezceksin
slm kızlar...hepinizi iş telaşı sarmış Allah yardımcınız olsun...bizim kendi işimiz olduğu için benim böyle bir problemim yok...ama niye yalan söyliyeyim evde oturmaya alışık olmadığım için özlemiyorda değilim...1 yaşına kadar ben bakacağım oğluşuma daha sonra anneme vereceğim..çalışmakta istiyorum çünkü ev hanımı olmak bana göre değil..eşimin eline bakıyormuşum gibi hissediyorum kendimi alışık değilim çünkü...umarım anlamışsınızdır beni...
merhaba guzel anneler
sizler neguzel saglıcakla bebişlerinizi kucagınıza aldınız allah bagıslasın:1hug:
darısı bızlerın başına bende eylul sonu dogum yapıcam
bişey sorucaktım sizlere
sizler tecrubelı oldugunuz için en iisini bılırsınız..
ben 32. haftada rapor alıcam calısabılır raporu 35. haftadada calısamaz raporu alıp işten ayrılıyorum 1 sene kendım bakıcam ogluma calısmayacagım yani, peki işe baslamasamda ssk parası alabılıyormuyu:uhm: bıde nekadar verıyorlar sızler aldınızmıCADIARZUbana bılgı verırsenız cok sevınırım
a.s.
serencim 32.haftada 37.haftaya kadar çalışabilir raporu veriliyor 35 değil.doğum yapınca doğum öncesi iznin bitip doğum sonrası 8 haftalık iznin başlıyor bu 8 haftalık izninin bitiminde işten ayrılabilirsin zaten evdesin işe gitmicene göre bu 8 hafta sonunda işten ayrılabilirsin.aylık sgkdan alıcan parada maaşının 3 de 2 si olarak hesaplayabilirsin 50 ytl emzirme yardımı var sanırım.ben doğum öncesi ve sonrası ayrı ayrı almadım maaşımı iznimin heps bitince aldım gerekli evrakları sgkya verdikten 2 gün sonra kimlik fotokopinle pttden alabilirsina.s.
evet canım ne olur ne olmaz 2 hafta daha yapsın sigorta. 8.hafta sonunda gidebilirsin yada doğum yaptıktan sonra da gidip alabilirsin paranı doğum iznin bitincede kalan maaşını alırsın.sgknın istediği evrakları tam bilmiyorum sitesinde belki vardır yada iş yerine sor onlar bilir ....emzirme yardımı malesef 1 kerelik canım sanki bi kere emziriliyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?