Ridacığım hoşgeldin...Muhammet e zayıf demelerine sakın üzülme canım..bende aynı sıkıntı içerisindeyim gelen giden zayıf diyor..bunun için dr bile gittim...üzülürsen bebeğinde üzülür ve yemez dedi dr,onun için rahat olmaya çalışıyorum,aa zayıf bu bebek diyenlerede,kırılgan ince kız olacak deyip geçiyorum...
Buarada hayırlı olsun canım yeni gelininiz...a.s
murgiz cim. podyuma çıkcak halimiz yokda zayıf ve çatlaksız annelerden ne eksiğimiz var ya?? zaten sütümde olmadı. ben depresyona girmeyeyim de kimler girsin?
eşime bu korse olayını söyledim..sinirlendi..(
neden beni anlamıyor ki sanki
kilo mevzusu açılınca adama birşeyler oluyor...gerçi haklı tarafları var o takmıyor benim kilolarımı..daha yeni doğum yaptın vücut ancak toparlanıyor dedi geçen.haklısın dedim ama napıyım teyzemin yanında bile kilolarımla berbat duruyordum düğünde...
arkadaşlar az önce parafinli korse araştırması yapıyordum..yorumlara filan baktım..aklıma yatar gibi oldu sipariş vermeden önce sizin de fikrinizi almak istedim..
Parafinli Korse doğum sonrası bilimum iç organ düşüklükleri Mide Böbrek-İç karın Göbek,Kalça,Basen ve Baldır yağlarını eritmede Göbek Karın ve Kasık Fıtık vakalarında bilimum ZAYIFLAMA REJİMLERİNDE KULLANILIR.!!! diyor
şu an indirimde 60 ytl+9 ytl kargo ücreti... ne yapsam alsam mı aceba..işe başlamadan iki beden incelmek istiyorum..eğer doğruysa bu korseyi her gün 8 saat kullanıyorsun ve iki ayda 2 beden inceltiyor..en az 2 lt su içmek gerekiyormuş..emziren annelerde yan etkisi yokmuş..
RIdacim ayni arastirmayi bende yaptim ,burada da bir arkadasim gecen sene turkiyeye gittiginde almis cok memnundu .Bende buna guvenip gelirken aldim.Ama su sicaklari atlatmayi bekliyorum.Cunku korseyi uzun saatler boyu giymen gerekiyor,bu sicaklarda zor okur diye duusndum.Birde sonuctan emin olmak istiyorum .KIlomu verdiriyor yoksa sadece su kaybiyla goz mu boyuyor buna bakmak lazim.O yuzden henuz kullanamya baslamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?