2008 kasım bebekleri YILBAŞI ÇEKİLİŞİ

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
uydururum dötüne göre bir don merak etme canım:)) kendi dötüme göre aliimmi
bekliyorum bilgilerinizi hayatım

aaa ne zaman çekildi haberim yokkkk :)))

Ben denizanasına alıyorum demekkkk güselllzemuszemus

Krikos da bana alcak sanırım.

Ne zamana gönderiyoruz acaba?
Bugün çıktığımda denizanasına göre de bişiler bakıyımmmm

5 aralık gibi diyo kızlar darkcım..
istanbul buluşmasına yetiştirebilende verecek..

ooo bugün hemen almam lazım o zaman ki bayramdan sonra hemen göndereyim

inşallah bulurum bugün.

Denizannem sanırım s beden giyiyordur :)))) Yanlız inşallah bulurum burda o tarz bişi.Pek burdan almam da çamaşırlarımı.Güzel bulamam burda hep adanaya gittiğimde alırdım.Bakalım artık.

Kızlar şimdi bebeklere alıyoruz normalde dimi? Denizoğlanın bilgilerini bilmiyorum ama biraz büyük almam gerektiğini biliyorum.Gidince bakarım,az çok tahmin ederim.

KRıKOS bize ne alcaksan büyük al canım.benim kız uzun boylu 2 yaş giyiyor şuan.
86-92 cm alıyorum ben kıyafetlerini.Beni sorarsan da m giyiyorum DD hahahahahayyy

Hediye ile ilgili bilgileri Eylülcüm kısaca bi özetlermisin?

Denizannem msnmi eklesene canım.deryaust gerisi hot.. olandan
Krikoscum sende ekleyebilirsin.Görüşürüz ordan,adres bilgilerini alırız.

nazlımelekcımm halen bılgılerını gondermedın beklıyorumm
ben bugunden sonra gelmıyorumm bayramda zaman bulup bakabılırsem canımcımm ozaman alırımm ne zaman hedıyeler gonderılıyor sımdıı :)

darkcım 15-30 tl arası bebişlere uygun herşey olabilir ,giysii ,ayakkabı ,oyuncak ..

büyük ihtimal yine çoğunluk giysi yönünde olacaktır ,benimde tercihim bu yönde ..

kızlar ayrıca KK çekilişi de var katılmak isterseniz... bu başlıkta sadece bebeklerinize hediye alıyorsunuz sanırım... şahsınıza hediye için öbür çekilişe de katılın :)

ayy bana beyazım meleğim çıkmış çok sevindirik oldum faceden yada buradan bilgilerini alayım canım
seninde ayrıcaa

ay asortie kız bana çıksaydın keşke ,o fiyata bişi yoksa daha yüksek meblalar olabilir ,biz kabul ederdik yani :)))hiç hayır demem ..donum kom dan olsun zemuszemus

darılgen hu hu nerelerdesin(((((((
neyse özeline yazıyım bari...

canım benim çok pardon, ancak girebildim valla, ama hemen özelden yazdım ölçülerimizi, ehem ehem yani kendi ölçülerimi de yazdım da ayıptır söylemesi, şimdiden teşkür canım.
hihoyyyt

nedemek bi denem donlar sana kurbannn olsuuuunnn:)))
ver adresini sanada bi donn yolliimm

çitosum facede yazdım emme kendimi yazmamışım tatlım
kendim de ya Mya da L GİYİYORUM dondan dona değişiyorkaydirigubbakcemile3

ulen asortik bit kadar dötün var ,l beden sana olurmu tatlım yaa,büyük olur şekerim sana s olur sssss

darkcım 15-30 tl arası bebişlere uygun herşey olabilir ,giysii ,ayakkabı ,oyuncak ..

büyük ihtimal yine çoğunluk giysi yönünde olacaktır ,benimde tercihim bu yönde ..
tamam canım teşekkürlerr

ya kızlar 15 30 arası diyoruz ama hiç bişey yok o paralara burada yauuww
:)))) zaten geçen sefer limite fazla uymadık zannımca :jeyyar: Gönlüne göre takıl canım.Uygun gördüğün bişeyi al işte.Küçük oluyo demi o fiyata tek parça geliyo genelde.

Ben 3 çekilişe katıldım
burdayım.
Kk daki genel çekilişteyim
Okulda kızlarla yaptık bi çekiliş

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Ne alsam ne alsammmmm

Ayyy ben hediyelerimi aldım.Saphiracım umarım beğenirsin ama çok zevkli hatunumdur eminim beğeneceksin.Ama don bulamadım arayışlarım devam edecektir.:):) Bu arada bayram arifesi hediye almak çok zormuş birkalabalık bir kalabalık anlatamam.Bu arada kızlar 15 ile 30 arası limit koydunuz ya bence onu geçersiniz.Çünkü hiç o fiyatlara bişe yok.

ayy ben bu cekilişi yeni gördüm çok güzel olmuş ben hilalin kuzusu aysucuguma alcakmışım çok mutlu oldum yasmincim bilgilerimi sana özelden yollıycam cnm hilalcim sende bana özelden güzel kızının bilgilerini senin bedeninin adresini yolla tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…