2008 kasım bebekleri YILBAŞI ÇEKİLİŞİ

Kızlar iç çamaşırını nasıl birşey alacağız renk filan nasıl olsun

canım donları yılbaşı konseptine uygun olarak kırmızı dedik ama özellikle istenilen bir şekil renk vs varmı diyede sorduk:)
bu gün andinanın aldığı donu gördümki acayip kokoş çok güzeldi tam yılbaşılık:)

safişim diğer tarafta baktım hediyeler süper hepsi yaa dilekcim çok zevklisin canım ama donu göremedik içimde kaldı :roflol:
niye göremedim yavyum donu da koydum :roflol: :kedi:
Teşekkürler canım şanslısın ilk sen kavuştun hediyene :)))
Bende akşam bakayım bari şu hediyelerine nelermiş.

Krikos için de üzüldüm inşallah önemli birşey değildir.Görüşürsen çok selam söyle.

Geçmiş olsun canım,acil şifalar.
biraz önemli bişey canım maalesef.ben anlatmayayım da kendisi arzu ederse anlatır zaten.henüz görüşmedik ama görüşürsek tabiki söylerim selamını canım
Saphiracım nire ora canım hiç bilgim yok

facebookta bizim drup var ya,grubun son duvar yazılarına bak canım.burdan söylemiyoruz banlıyorlar yerimseniben

seyracım bende yollicam canım pazartesiadresini atar mısın özelime kendim vermek isterdim ama bu aralar oraya yolum düşecek gibi dğil canımmm bide don bilgilerini yolla canım:)

safişim gördüm sonunda donu da rahatladık kız dilek ayıp mayıp yok artık aramızda utanmasak bir de üzerinde görmek isteriz diyeceğiz de yok artık :roflol:

seyracım don konusunda ylbaşıa uygun olması açısından krmızı olsun dedik ama özellikle kırmızı istemeyenler tanga istemeyenler vs... belirtiyorlar

dilekcim özelden yazıyorum şimdi canım ora nirekaydirigubbakcemile3

yasmin cim çok sağol cnm sabırsızlıkla bekliyoruz hediyemizi bende aysumun hediyesini aldım bi tek hilalciğimin donu kaldı onuda alıp yollıycam bikaç güne kadar

darkcım pazartesi salı boşum, çarşamba perşembe 17.15 e kadar dersim var, cuma serbest:)

Ay kalkayımda Denizimin hediyesini yavaş yavaş hazırlayayım bari.
Bugün çoookkk erkenciyim ben böyle.Uyuyamadım.alışkanlık oldu galiba.

Eşime sölemedim daha 2 ayrı çekilişe katıldığımı.Sadece okuldakinden haberi vardı :)) Ptt bize çalışcak :KK70:DD

Ptt deki kadın donu görünce bende istiyorum demesin :))) Kontrol ediyo ne var die :pp

Son düzenleme:
X