- 19 Mart 2008
- 2.019
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy ben hediyelerimi aldım.Saphiracım umarım beğenirsin ama çok zevkli hatunumdur eminim beğeneceksin.Ama don bulamadım arayışlarım devam edecektir.:):) Bu arada bayram arifesi hediye almak çok zormuş birkalabalık bir kalabalık anlatamam.Bu arada kızlar 15 ile 30 arası limit koydunuz ya bence onu geçersiniz.Çünkü hiç o fiyatlara bişe yok.
ecemimcim özelden bilgilerinizi göndermedin canımcım.bu arada İstanbuldaki arkadaşlarımız 5 aralıkta buluşacaklar ve hediyeleri verecekler ama bana göre kargoyu kullanacak olanlarımız yılbaşına daha yakın bir tarihte gönderse daha iyi olur
minik kalimerocum sende bilgilerini yollarsan sevinirim canım
ay bizde hediyelerimizi aldık ,yasmincim umarım beğenirsin ,ben çok severek aldım ,oğlum olsaydı onada alırdım vallahi çok güzel erkek kıyafetleri var yaa..tabi anıla alırken kendimi kaptırıp meloşada aldım yine birsürü şey ,artık alışveriş yapmıcam ,kararlıyım ..
en kısa zamanda göndericem canım ..
tatlım özelden cevabımı biraz geç de olsa gönderdim :kedi: çok teşekkür ederiz ve tabiki erken göndermek isteyen gönderir açıkçası benim henüz fırsatım olmadı hediyemizi almak için.bir de zamanımızda daha var nasıl olsa diye düşündüğüm için rahat davrandım kaydirigubbakcemile2saphiracım beno kadar bekleyemem valla.Bugün göndereceğim sana ama önce özele bir mesaj attım oraya bak canım.Hadi hadiiii hadii.