2008 kasım bebekleri YILBAŞI ÇEKİLİŞİ

Merhaba kızlar
ÇekılıŞ yapılmıŞ bıle
ellerıne kollarına saĞlık eylÜlcÜm
ben mınık kalımeroya , saphırada bıze alacak sanırım
canlarım Özellere bılgılerınızı bırakırsanız sevınırım
5 aralıkta yollanacakmıŞ sanırım

Ayyy ben hediyelerimi aldım.Saphiracım umarım beğenirsin ama çok zevkli hatunumdur eminim beğeneceksin.Ama don bulamadım arayışlarım devam edecektir.:):) Bu arada bayram arifesi hediye almak çok zormuş birkalabalık bir kalabalık anlatamam.Bu arada kızlar 15 ile 30 arası limit koydunuz ya bence onu geçersiniz.Çünkü hiç o fiyatlara bişe yok.

teşekkür ederiz tatlım valla bravo hemen alabilmişsin.ben kk ya bile kaç gündür girmeye fırsat bulamadım.zevkin şüphem yok canım muhakkak çok güzeldir.kesene bereket ve tekrar teşekkürler.don içinde sıkma kendini sorun değil canım opuyorumnanaktan

ecemimcim özelden bilgilerinizi göndermedin canımcım.bu arada ıstanbuldaki arkadaşlarımız 5 aralıkta buluşacaklar ve hediyeleri verecekler ama bana göre kargoyu kullanacak olanlarımız yılbaşına daha yakın bir tarihte gönderse daha iyi olur

Arkadaşlar Sedaya nasıl ulaşacağım hiç uğramıyor 5 gün önce özelden mesaj atmıştım halen uğramamış hediyesi hazır adres yok

seyracım ben şimdi arayıp bilgilerini alıyım sana yazarım cnm onda internet yokya giremiyo

ecemimcim özelden bilgilerinizi göndermedin canımcım.bu arada İstanbuldaki arkadaşlarımız 5 aralıkta buluşacaklar ve hediyeleri verecekler ama bana göre kargoyu kullanacak olanlarımız yılbaşına daha yakın bir tarihte gönderse daha iyi olur

saphiracım beno kadar bekleyemem valla.Bugün göndereceğim sana ama önce özele bir mesaj attım oraya bak canım.Hadi hadiiii hadii.

asortie'm yettim canım benim özelden atıyorum bilgilerimizi canımcım
sen gönlünden ne geçiyorsa takıl hayatım biz hepsini kabul ederiz opuyorumnanaktan

ay bizde hediyelerimizi aldık ,yasmincim umarım beğenirsin ,ben çok severek aldım ,oğlum olsaydı onada alırdım vallahi çok güzel erkek kıyafetleri var yaa..tabi anıla alırken kendimi kaptırıp meloşada aldım yine birsürü şey ,artık alışveriş yapmıcam ,kararlıyım ..
en kısa zamanda göndericem canım ..

ay bizde hediyelerimizi aldık ,yasmincim umarım beğenirsin ,ben çok severek aldım ,oğlum olsaydı onada alırdım vallahi çok güzel erkek kıyafetleri var yaa..tabi anıla alırken kendimi kaptırıp meloşada aldım yine birsürü şey ,artık alışveriş yapmıcam ,kararlıyım ..
en kısa zamanda göndericem canım ..

Sen zevkli hatunsundur, beğenirim.Ellerine sağlık canım.Hasretlen bekliyorum.Hediyeleri bizzat üzerimizde gösterecez.Bakalım beğenecek misiniz:)))

anıla ne giyse yakışır biz beğenerek aldık zaten ,önemli olan sizin beğenmeniz ,zaten değişim kartı var istersen değiştirebilirsin ,biraz büyük aldım seneyede giyer :))

bende henüz almadım darkcım.
kısmetse bu haftasonu alıcam..
p.tesi gönderirim..

saphiracım beno kadar bekleyemem valla.Bugün göndereceğim sana ama önce özele bir mesaj attım oraya bak canım.Hadi hadiiii hadii.
tatlım özelden cevabımı biraz geç de olsa gönderdim :kedi: çok teşekkür ederiz ve tabiki erken göndermek isteyen gönderir :eek: açıkçası benim henüz fırsatım olmadı hediyemizi almak için.bir de zamanımızda daha var nasıl olsa diye düşündüğüm için rahat davrandım kaydirigubbakcemile2

X