2008 kasım bebekleri YILBAŞI ÇEKİLİŞİ

sedaya özelden mesaj yolladım ama onu epeydir hiç görmüyorum bakar ınşallah

seyracım aaa neden olmaz o zman renk bari söyle hayatım ne var utanacakkk:))
dilekcim bundan sonra beni hep göreceksin hayatımmm:)

benim donum araya kaçmayanından olsun ,giyilebilir bişey yani :)))kaydirigubbakcemile2
tımam canım sana araya en kaçanından alırım adet yerini bulsun capcanlı kırmızısından sen xs mi giyorsun s mi kuşum kendi bilgilerini prensesimin bedenini adres telefon mail cep ev nüfus cüzdanı bilgileri ne var ne yok yolla bana yavruuuopuyorumnanaktan
ellerine sağlık eylülüm..
geçen seferde zeyna ya almıştım:)tesadüf..
zeyna çok beğenmiş dua etmiş yine azo bana alsın demiş..
bizde yiğitimizi çok seviyos zaten..zemuszemus

deniz annem senin zevkine bırakıyom don işini..kaydirigubbakcemile3
evet canım tamda öle oldu hediyelerinin güzelliği hala damağımda dedim inş. gene canım toprağım azo bana çıkarkaydirigubbakcemile5
bende donumun araya kaçmasından çok hoşlanmam ama giyerim paçalı ipli slip farketmez ve s ile m arası giyiyom işte bide ben renkli don giymem saflık yani beyazdan yanayım kaydirigubbakcemile3

aaa önceki çekilişte de mi zeyna azoya çıkmıştı ,bilsem yine çekerdim ,hatta azo kendine çıktı onu atladım sonra tekrar çekince zeynaya çıktı ,var her işte bir hayır ,olacağı varmış..

zeynacım xxs canım benim bedenim biliyosun ben ince narin sıfır beden bir hatunum :))

özel bilgilerimi ,hatta özelime ait ne varsa sana mesaj olarak atıyorum ,hatta msn e gel ordan vereyim ..

aaa birde renk mi seçiyoruz ,ayol kırmızı giyiverin yılbaşı şerefine bi kerelikte be ,ne seçici hatunlarsınız..

Ayy yaşasın bana kız çıktı Duru'ya alacağım bende.Saphiracım durunun ölçülerini bana atarmusın canım bide don meselesi var tabi onuda unutma tamam mı adres telefon onlarıda unutma tamammı canım
tamam canım özelden yollarım yerimseniben

ecemimciğim de bana çıkmış,özel bilgileri özelden alayım tatlım

ŞenizŞenizŞeniz

eylulum tsk ederız canım ugrastın ama cok guzel oldu

aksam bır anda cıkınca sonucları gorememıstım
cok sevındım doktorum cıtosuma ve oglusuna alıcaz bızde hedıyelerımızı

tşkler eylülüm gerçekten güzel bi çekiliş oldu..ama ben yanlış anlamışım..maytabım bize çıktı bizde ona alacaz sanmıştım ama öyle değilmiş..bizde julianneye alacakmışız..

darılgen nerelerdesin!!!!!!!!!!!!!
ateş beyin ölçülerini ve adres bilgilerini bekliyorum....
ha bide don için tabiki senin ölçülerini:)))))))))))

bende julianneyei bekliyomm..nerlerdesin canımcım..banusuyun kilosu boyu. donun ne renk olsun özelinede attım ama..kestane kebap acele cevapppp:))

Mesaj Linki
1- Eylül - Yasmin
2- MMMF27 – Gülizgül
3- Lavinya – Seyra
4- Zeyna -Eylül166
5- Gülizgül –Julianne
6- Beyazmelek – Piraye Hira
7- Denizanası –Azo
8- Krikitos –Darkinlife
9- Piraye Hira – Lelal
10- Seyra –Seda 1983
11- H.Mine - Yağmur77
12- Darilgen –Dilekgoksuzoglu
13- Andina – Remedios
14- Yağmur77- Icır
15- Dilekgoksuzoglu –Saphira
16- Darkinlife-Denizanası
17- Saphira –Ecemim
18- Lelal – Elmalı Turta
19- Ecemim –Minik Kalimero
20- Julianne –Krikitos
21- Yasmin – Mysever
22- Minik Kalimero- Çitos
23- Remedios – MMMF
24- Hilal – Darilgen
25- Nazlımelek-Lavinya
26- Asortie – Beyazmelek
27- Elmalı Turta – Andina
28- Icır – Nazlımelek
29- Çitos– Asortie
30- Mysever – Hilal
31- Seda1983-H.Mine
32-azo - zeyna

listeyi kopyalayalımm

Mysevercim ben de senin bilgilerini ve güzel yavrunun ölçülerini istiyorum.Muhtemelen sana en küçük dandan alacam.Resimlerden gördüğüm kadarıyla kendim giyemeceğim, içimde uhde kalan donlardan alma şansım olacak sana:)))

tımam canım sana araya en kaçanından alırım adet yerini bulsun capcanlı kırmızısından sen xs mi giyorsun s mi kuşum kendi bilgilerini prensesimin bedenini adres telefon mail cep ev nüfus cüzdanı bilgileri ne var ne yok yolla bana yavruuuopuyorumnanaktan

evet canım tamda öle oldu hediyelerinin güzelliği hala damağımda dedim inş. gene canım toprağım azo bana çıkarkaydirigubbakcemile5
bende donumun araya kaçmasından çok hoşlanmam ama giyerim paçalı ipli slip farketmez ve s ile m arası giyiyom işte bide ben renkli don giymem saflık yani beyazdan yanayım kaydirigubbakcemile3

tamam toprağım mesaj alınmıştır:)

X