- 7 Ocak 2009
- 736
- 0
aaaa o da vardı dimi seyracım ahngi renk istersin hayatımm
belki bilmiyorsundur hediyenin yanına bir de tangaaaa.......
eylülümüzün fikri:))
tımam canım sana araya en kaçanından alırım adet yerini bulsun capcanlı kırmızısından sen xs mi giyorsun s mi kuşum kendi bilgilerini prensesimin bedenini adres telefon mail cep ev nüfus cüzdanı bilgileri ne var ne yok yolla bana yavruuuopuyorumnanaktanbenim donum araya kaçmayanından olsun ,giyilebilir bişey yani :)))kaydirigubbakcemile2
evet canım tamda öle oldu hediyelerinin güzelliği hala damağımda dedim inş. gene canım toprağım azo bana çıkarkaydirigubbakcemile5ellerine sağlık eylülüm..
geçen seferde zeyna ya almıştım:)tesadüf..
zeyna çok beğenmiş dua etmiş yine azo bana alsın demiş..
bizde yiğitimizi çok seviyos zaten..zemuszemus
deniz annem senin zevkine bırakıyom don işini..kaydirigubbakcemile3
tamam canım özelden yollarım yerimsenibenAyy yaşasın bana kız çıktı Duru'ya alacağım bende.Saphiracım durunun ölçülerini bana atarmusın canım bide don meselesi var tabi onuda unutma tamam mı adres telefon onlarıda unutma tamammı canım
tımam canım sana araya en kaçanından alırım adet yerini bulsun capcanlı kırmızısından sen xs mi giyorsun s mi kuşum kendi bilgilerini prensesimin bedenini adres telefon mail cep ev nüfus cüzdanı bilgileri ne var ne yok yolla bana yavruuuopuyorumnanaktan
evet canım tamda öle oldu hediyelerinin güzelliği hala damağımda dedim inş. gene canım toprağım azo bana çıkarkaydirigubbakcemile5
bende donumun araya kaçmasından çok hoşlanmam ama giyerim paçalı ipli slip farketmez ve s ile m arası giyiyom işte bide ben renkli don giymem saflık yani beyazdan yanayım kaydirigubbakcemile3