2008 kasım bebekleri YILBAŞI ÇEKİLİŞİ

ve evet tatlım 5 aralıkta almak isterim daha güzel olur , bende remediosa 5 aralıkta vereceğim

tamam özelden mesaj atayım sana
Duru nunkini buradan yazarım ama kendimi yazmayayım şok olmayın sonra kaydirigubbakcemile3
gerçi gördün üst büyükte allahtan dötüm o kadar büyük değil kaydirigubbakcemile3

ay lelal kopardın beni , harbiden kızım iyiki sütyen almıyos , mahvolurdu piroş kaydirigubbakcemile3

harbiden derin neden yok çekilişte?

maytapcığım sen de bana mesaj at dantelli mi saten mi kırmızı siyah g-string mi beden ne olsun
bu arada memoşumun boyu, kilosu hangi rengi sever
saten istemem remedeoscum tarzım deel dantelli olabilir olmayadabilir ama kırmızı istiyorum tanga olup olmamasıda farketmez ve m beden şekerim
memoşada her renk yakışıyo ayol :)))) gönlünden ne koparsa tatlım ne gelse beğenir ve heyecanlanırız biz merak etme seeen

olur yasmincim normal insan donu alalım ,zira g-string giyen ve yakışan hanımlar normal değil benim gözümde ,farklı onlar ,idol :))
bende idolüm demekki :)))) ay gösterirdim ama sadece topik değil kkda rtüğe takılıp kapanabilir:)))
maytapcığım huuuu gördün mü mesajımı

yazzdım tatlım bedenimizde 15-18 ay canım
mikroskobiklik kanımızda var

uleynnn çekiliş yapılmış benim haberim yok:))ben berilime alacağım belki kendisine direk elden veririm kısmetse
nazlımelek de bize alacakmış :))

ay çekiliş yapılmış laviş bana alcak ben kime araştırayım

Sedaya alacağım hediyem hazır erkek olmasını istiyordum iyi oldu :)

çekiliş yapılmış vay be..
şansıma yine bir prensese hediye alacağım...
lavişcim özelden bana bilgilerinizi yola canımcım.. yada faceden nerden istersen artıkın..
ben yarın ananemiz geliyor sık giremeyebilirim ara ara takip edeceğim ıcırcığımada en kısa zamanda bilgilerimi gönderirim..

yasmincim banada bilgilerini yolla canım ,adres ,anılın boy kilo ,seninde döt ölçünü alayım ..:)))

aaaa o da vardı dimi seyracım ahngi renk istersin hayatımm
belki bilmiyorsundur hediyenin yanına bir de tangaaaa.......
eylülümüzün fikri:))

Ayy yaşasın bana kız çıktı Duru'ya alacağım bende.Saphiracım durunun ölçülerini bana atarmusın canım bide don meselesi var tabi onuda unutma tamam mı adres telefon onlarıda unutma tamammı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…