2008 kasım bebekleri YILBAŞI ÇEKİLİŞİ

1- Eylül - Yasmin
2- MMMF27 – Gülizgül
3- Lavinya – Seyra
4- Zeyna -Eylül166
5- Gülizgül –Julianne
6- Beyazmelek – Piraye Hira
7- Denizanası –Azo
8- Krikitos –Darkinlife
9- Piraye Hira – Lelal
10- Seyra –Seda 1983
11- H.Mine - Yağmur77
12- Darilgen –Dilekgoksuzoglu
13- Andina – Remedios
14- Yağmur77- Icır
15- Dilekgoksuzoglu –Saphira
16- Darkinlife-Denizanası
17- Saphira –Ecemim
18- Lelal – Elmalı Turta
19- Ecemim –Minik Kalimero
20- Julianne –Krikitos
21- Yasmin – Mysever
22- Minik Kalimero- Çitos
23- Remedios – MMMF
24- Hilal – Darilgen
25- Nazlımelek-Lavinya
26- Asortie – Beyazmelek
27- Elmalı Turta – Andina
28- Icır – Nazlımelek
29- Çitos– Asortie
30- Mysever – Hilal
31- Seda1983-H.Mine
32-azo - zeyna

arada listeyi sayfalara kopyalayalım görmeyen arkadaşlar için..

maytapcığım sen de bana mesaj at dantelli mi saten mi kırmızı siyah g-string mi beden ne olsun
bu arada memoşumun boyu, kilosu hangi rengi sever

Ben Mysevere alıyorum, Mysever de gelinime.Kimbilir güzel Aysuya nasıl yakışacak:))

meleğim eminim güzel bir don seçeceğine tanga olmasın yalnız:)))
kendi dötüne göre seçersin donumukaydirigubbakcemile3kilolarımız yakındı sanırım 61 im ben

aa tanga olmadan olur mu hayatım kaydirigubbakcemile3

neyse madem istemiyorsun bakicez artık güzelinden bi tane kırmızı renkte hem fikiriz değil mi?

ayrıca döt konusunda sana katılıyorum bende 55-57 arası gidip geliyorum kilolarımız yakın olduğuna göre dötler de yakındır :roflol:

ben konustum elmalı ile o da çok mutlu çekilişten
en kısa sürede girecek siteye

ben açıkcası istanbulda birbirine çıkan kişilerin vermesi taraftarıyım
yani hazır buluşmuşken hediyeleri kargo ile göndermektense elden vermek daha anlamlı olacak bence

Andina'cım, şimdi Lelal'den aldım haberleri. Ben 5 Aralık'ta vermek isterim hediyeni. Renk beden tercihlerini özelime atar mısın canım?

olur yasmincim normal insan donu alalım ,zira g-string giyen ve yakışan hanımlar normal değil benim gözümde ,farklı onlar ,idol :))

aaa eylül bana pek yakışır g string , idolünmüyüm kız senin :roflol:

elmalım normal beden mor don istiyorum , mümkünse saten olsun :))) tatlım şaka bir yana , gönlüne göre birşey olsun , beden fark etmez ben hepsine sığarım :)))

beyazım meleğim siyahta olur kırmızıda hangisi gözüne hoş gelirse farketmez yanii,araya kaçmasın yeter cnmkaydirigubbakcemile3

leloşum sende duru fıstığının ve kendi dötünün ölçülerini yolla banalülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…