-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.961
Dün bir şey okudum. Dijital tansiyon aletleri hamilelerin tansiyonunu doğru ölçemeyebiliyormuş. Eski bildiğimiz tansiyon aletiyle bu konuda deneyimli birinin ölçmesi gerekiyormuş. Ben de dijitallerden alacaktım. Sizin bu konu hakkında bilginiz var mı?
aman azocum allah korusun acil durum olmasında görümcene ihtiyac kalmasın :))
bu arada varya boğuldum sigara dumanından burda yakeşke yasak burda da çıksaydı ya da biri şikayet etse de akılları başlarına gelse klava: ama yazık bana ya :çok üzgünüm:
canım senin sigara dumanında durman bile çok tehlikeli yaa
söylesen yanında içen insanlara hamileyim diye ben
her zaman uyarırdım
Aaaa hale hala içiyorlar mı orada sigara. Hem de sen varken. Nasıl insan bunlar yaaaa!!!! Sen adresi ver, ben buradan şikayet edeyim.
Asortie, doktora sadece cinsiyetini öğrenmek için mi gideceksin. Geçen sana yazdım da okuyamadın galiba. Üstüste ultrasona girmek bebekte travcma yaratır diye duymuştum. her yerden bir şey duyuyoruz işte. Ben de sadece cinsiyet için gitmek istedim ama bunu duyunca da çekindim yeniden ultrasona girmeye.
aman azocum allah korusun acil durum olmasında görümcene ihtiyac kalmasın :))
bu arada varya boğuldum sigara dumanından burda yakeşke yasak burda da çıksaydı ya da biri şikayet etse de akılları başlarına gelse klava: ama yazık bana ya :çok üzgünüm:
kızlar ben bebişimin hareketini hissettim c.tesi çok hafif hareketlerdi ama kesin oydu nede olsa ikinci hamileliğim hareketleri tanıyabiliyorum ve dün de ablasının gösterisinde tabi ben mutluluktan uçuyorum kızımı izlerken baktım oda heyecanlandı kıpırdıyor anneme söyledim elini koydu oda hafif hissettim dedi onun hissedip hissetmedini bilmiyorum ama kıpırdayan kesim yavrumdu hele birde kızımı görün çocuğum oynuyor dediğim anda eli karnımda ay anne nasılda vuruyor bak tekme atıyor diyor tabi birşey hissettiği için değil:))) dün oğluma ilk defa birşey aldım bir body 0-3 ay carrefourdan çok güzeldi dayanamadım yoksa benim uzun zaman birşey almaya niyetim yoktu ama.....
gözün aydın canım.senin adına çok sevindim.çok güzel bi duygu dimi?benim ilk hamileliğim c.tesi akşamı tv seyrederken bende sanki sağ tarafımda 2 kez kalp atışı gibi bişeyin vurduğunu hissettim ama bebişim miydi bilmiyorumCADIARZU daha erken diyo doktor 20.haftadan önce hissedemezsin diyo ama bana öle geldi bilmem:1rolleyes:
gözün aydın canım.senin adına çok sevindim.çok güzel bi duygu dimi?benim ilk hamileliğim c.tesi akşamı tv seyrederken bende sanki sağ tarafımda 2 kez kalp atışı gibi bişeyin vurduğunu hissettim ama bebişim miydi bilmiyorumCADIARZU daha erken diyo doktor 20.haftadan önce hissedemezsin diyo ama bana öle geldi bilmem:1rolleyes: