2008 Kasım Anneleri

selam güzel hamişler iki gündür yoktum yazdıklarınızı okumaktan harap oldum valla üstelik birer sayfada atlamışken fazla zamanım olmadığı için ksa kısa girmek zorunda kalıyorum sizleride çok merak ediyorum neler yapıyorsunuz zamanınız ve hamileliğiniz nasıl gidiyor bebişiniz nasıl diye çok alıştık birbirimize 3-4 gün girmeyenler oluyor bazen merak ediyoruz

Derya, çok sevindim doktordan iyi haberlerle gelmene. Bu arada sen Kocaeli'nde nerede oturuyorsun. Sahil sefası deyince aklıma geldi. Annemlerle birlikteyken yani evlenmeden önce ben de birkaç yıl orada oturmuştuk ama depremde evimiz yıkılmıştı. Sen sahil falan deyince çok özledim oraları

canım çok sağol ...çok üzüldüm evinizin yıkılmasına deprem büyük felaketti marmara için inşallah birdaha böyle bir felaketi Türkiye için yaşamayız gerçekten çok zor günler geçirdik yolunuz tekrar bu taraflara düşerse mutlaka görüşmek isterim ..

evet canım ilk zamanlar bende öyle düşünüyordum sanki sancılarla düşük olacakmış gibi ama artık anladım ki bunlar tamamen hareketlerimize bağlı ben uyurken yatakta sağdan sola dönerken bile oluyor önemli olan yavaş hareket etmemiz galiba ama insan uyurkende hesap yapamıyor ki:))a.s

kızlar az önce doktorumla konuştum bana çok kızdı.boğazlarım şiş sabahtan beri çok acıyooooooooooo dr a söyledim aferin tebrik ederim seni nasıl becerdin dedi((dün pikniğe gittik havalar bi kapandı bi açıldı ondan oldu galiba.gargarayla boğaz pastili al dedi.bi de ılık çorba yapcam şimdi.inşallah çok şişmeden iner((

merhaba kızlar uzun zamandır yoktum kötü bir haberle kayseriye gıtmek zorunda kaldım babannem vefat etti onun için gittim çok üzüldüm senağlamasenağlama insanın eliden başka birşey gelmiyor bebğimi düşünerek fazla üzülmemeye calıştım sonuçta oda benle üzülüyor.:a015:

canım çok geçmiş olsun.. çabuk atlatırsın inşallah..

applecim başınız sağolsun.. mekanı cennet olsun babannenin... bebişini düşün kendini çok yıpratma olurmu..

başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah.:teselli:

geçmiş olsun canım.bana pastil çok iyi geliyor strepsils di adı yanlıs yazmadıysam.

doğru yazdın canım ondan aldım bi de tantum gargara aldım.şimdi bi de tarhana çorbası yapayım diyorum ılık ılık içeyim iyi gelir herhalde.off bidaha antibiyotik kullanmak zorunda kalmam inşallah çok üzülürüm:çok üzgünüm:

canım ya başın saolsun :çok üzgünüm:

geçmiş olsun cnm.dikkat et kendine.geçen hafta bende grip olmuştum.ilaç kullanamayınca çok zor geçiyo..ha bide boğazın ağrırken sakın sıcak bişiler içme iltihabı azdırırı.

Canım, başın sağolsun.. Allah sabır versin ve ayrıca sana ve bebeğine uzun ömürler versin..

başın sağolsun canım.dikkat et kendini çok üzme

merhaba arkadaşlar herkese selam bizim gibi sık giremeyenlerin sizin hızınıza erişmesine imkan yok tüm yazıları okuyayım deyince zaten yarım saat geçiyor o yüzden tüm kasım ayının güzel annelerine sevgilerimi yolluyorum bebişlerinize ve kendinize iyi bakın diyorum

sevgili apple başın sağolsun allah rahmet eylesin allah geride kalanlara uzun ömür versin canım

sevgili atatanem geçmiş olsun inşallah sıcak bir çorba ve pastille bir şey kalmaz bu aralar buradada havalar biraz kötü bir açıyor bir yağıyor çok dikkat etmek lazım

başınız sağolsun canım çok üzücü bir olay yaşamışsın ama bebeğin için en az yıpranmayla atlatırsın umarım allah geride kalanlara ömürler versin inşallah

sevgili sakuracığım aman dinlen sıkılsanda gezeyim felan deme ne güzel yat uyu tv izle kitap oku doğumunu yapınca çok özleyeceksin uykuyu yatmayı....

nazlımelek, atatanem24, hale87, hisem, azo, ecemim2001, sakura, beklemek, julıanne cok tesekkur ederım rabbım sıze yasatmasın boyle buyuk acılar

kızlar selam nasılsınız?
işler öyle yoğun ki malum dönem sonu
artık şöyle bir uğrayıp geçiyorum

Apple canım başın sağolsun Allah rahmet eylesin Allah sana ve bebeğine hayırlı uzun ömürler versin inşallah

atatanem geçmiş olsun canım.kendine ve bebişine dikkat et annesi

şakuracım sende sakın sıkıldım diye kalkma yatağından biraz sabretmelisin bebeklerin için

hepiniz kendinize dikkat edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…